Min blogg om allt och inget

Inte ett dugg anonym längre

Jag har inte varit väldigt noga med anonymiteten här på min blogg tidigare men jag har försökt att inte skriva ut både bostadsort och hela mitt namn. Nu är det ingen mening med att hålla igen längre och anledningen kan ni se nedan. Jag är inte särskilt orolig för följderna. Kanske borde jag varna för folkilskna hundar om någon skulle få för sig att göra ett ovälkommet besök men om man har läst mina inlägg tidigare är det inte så trovärdigt. Jag tror i alla fall att de skulle försvara oss i en hotfull situation.

För övrigt är det inte mycket att tillägga. De här bilderna räcker. Vår boendelösning väckte intresse och det är lite kul att någon gång hamna i en veckotidning (eller månadstidning som ”Tara” ju är). På facebook blev jag ombedd att lägga ut foton där man kan läsa texten och därför blir det flera bilder här.

dsc_0177

dsc_0170

dsc_0176

dsc_0173

9 svar

 1. Peter

  Ni är bara så goa. Skönt med folk som gör som dom vill. Kram

  10 januari, 2017 kl. 4:04 e m

  • Tack 🙂 Ja, det blev ju bra och jag är väldigt glad för att Gunnel övertygade mig.
   Kram.

   10 januari, 2017 kl. 4:10 e m

 2. Vilken trevlig artikel och roligt att få läsa mer om dig. Tror nästan att jag får passa på att köpa tidningen. Ibland har det lätt för att bli bra 😀

  10 januari, 2017 kl. 7:31 e m

  • Artikeln är en av tre som beskriver olika boendeformer. Som min son kommenterade på fb så är det kanske lite märkligt att det ska behöva varnas för osämja, precis som om normen inte vore att bo tillsammans 😉 Men det är klart, normen är väl kanske en familj eller ett par med gemensam ekonomi.
   Jag har aldrig läst Tara förut men det är flera trevliga artiklar i det här numret så du hittar lite att läsa om du köper den 🙂

   10 januari, 2017 kl. 8:09 e m

 3. Men vad kul! Och fint skrivet! Och klokt av er att ha tänkt igenom hur det ska vara om saker och ting förändras. Att du delar hus med din syster har jag ju förstått av din blogg men riktigt kul att läsa om det 😉

  10 januari, 2017 kl. 9:02 e m

  • Juristen, som vi visade avtalet för, var min dotter. Då var hon bara halvvägs genom utbildningen men vi litade i alla fall på henne 🙂 Vi tänkte faktiskt mest på att det ska vara enkelt för våra barn om något händer oss. Klart att det är bra att ha nedskrivet vad som gäller men vi är båda väldigt måna om att inte den andra ska ha större kostnader än vad som är rättvist.
   När min syster föreslog att vi skulle köpa hus gemensamt protesterade jag först. Men det tog inte många dagar innan jag insåg att det var en perfekt lösning. Dessutom kom jag närmare mina barn och övrig släkt 🙂 Allt blev så bra som det kunde bli.

   10 januari, 2017 kl. 9:10 e m

   • Ante mig att dottern hade ett finger med i spelet 🙂 Låter som en perfekt lösning för er båda tycker jag! Och det är i slutänden ändå det som är viktigt.

    10 januari, 2017 kl. 9:40 e m

 4. Vilken fin och trevlig artikel, fler borde våga tänka utanför ”boxen” och precis som dig och din syster se nya möjligheter och lite annorlunda lösningar. Jag förstår till fullo dit resonemang kring att inte skriva ut namn mm, man ska vara försiktig i den digitala världen.

  13 januari, 2017 kl. 10:29 e m

  • Jag tycker egentligen inte att vår boendelösning är något konstigt. Vi behövde varandra lika mycket båda två och resultatet blev det bästa 🙂 Men det var min systers idé så jag är tacksam för det.
   Jag kommer nog fortsättningsvis att vara lite försiktig med uppgifter här även om det är för sent nu 😉

   14 januari, 2017 kl. 7:42 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s