Min blogg om allt och inget

Nu är det dags att sälja

Jag har varit övertygad ganska länge om att det är rätt beslut. Redan i somras kontaktade jag Holiday Club i Åre för att be dem hjälpa mig att sälja min andelsvecka. Återkom i oktober för vi kan inte ta emot fler lägenhetsveckor till försäljning nu, var det svar jag fick. Nu har jag försökt igen men med beskedet att vänta till våren. Jag vill inte vänta längre. Nu har jag lagt ut en annons på blocket och länken har även lagts ut på fb. Jag hoppas att ni ursäktar mig för att jag även gör lite reklam för min annons här. Om jag inte lyckas bli av med min andelsvecka så har jag i alla fall gjort så gott jag kan men kanske måste jag fortsätta att kontakta Holiday club varje halvår.

Det ÄR en bra lägenhet och den HAR ett fint läge.

https://www.blocket.se/vi/69927370.htm

Jag sa till min syster att jag längtar efter att åka någonstans och göra någonting. Kanske var det därför hon erbjöd mig att följa med när hon och hennes son skulle äta ute på en lokal restaurang. Det var inte en särskilt lång resa, kanske tre minuter, men jag kom i alla fall hemifrån en stund och jag åt mycket och gott. När jag var mätt lyckades jag ändå trycka ner både två fruktspett doppade i chokladfontän och friterad banan med glass. Det var riktigt duktigt gjort – eller hur? Nu, flera timmar efteråt, klagar min mage fortfarande och smårapar lite för att lätta på trycket. Men jag är ändå nöjd med den lilla utflykten. Jag ska försöka komma ihåg hur lite som behövdes för att göra mig nöjd, när jag så småningom börjar kunna se mig om i världen och ta mig ut på större äventyr. Så här glad blir jag när jag får mat.

dsc_1047

 

 

4 svar

 1. Det ÄR gott med god mat! Har delat ditt inlägg och hoppas du snart hittar någon som är intresserad!
  Kram ❤

  29 oktober, 2016 kl. 10:55 e m

  • Tack!
   Jag har fått några frågor och ett alldeles för lågt bud. Har inte så stort hopp så kanske måste jag ha kvar min vecka ett tag till.
   Kram ❤

   30 oktober, 2016 kl. 7:11 f m

 2. Ina

  Vad fin du är!
  Och vilken fin lägenhet i Åre. Hade jag möjlighet skulle jag slå till. Vet inte om jag kan åka skidor längre men skönt med luften och att det är nära till service. Mvh Skruttant

  2 november, 2016 kl. 4:26 e m

  • Den är fin och jag tycker om att vara där. Men jag längtar ännu mer efter att få vara i Östersund. Nu verkar det lite trögt med intresse för att köpa den. Flera lurendrejare och så några som frågar och sedan inte hör av sig mer. Jag kanske ska försöka hyra ut den billigt i stället. Om du vill (och om den inte blir såld) så kan du få hyra den för självkostnadspris (3.300kr) i vinter. Det finns massor av kul i Åre så man behöver inte åka skidor. Jag tycker att det räcker med luften och promenaderna och kanske ett besök i chokladfabriken 🙂

   2 november, 2016 kl. 4:45 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s