Min blogg om allt och inget

Galna tanter på stan

I kväll var jag och min syster ute på uppdrag. Utrustade med ballonger, girlanger, ljuslykta, en julgranskula och tejp gav vi oss ut på stan på jakt efter en bankomat som inte var alltför centralt placerad. Lite nervösa och fnittriga pyntade vi bankomaten för att sedan fotografera den från alla möjliga vinklar. Vi försökte att inte se alltför skumma ut väl medvetna om att bankomaten förmodligen hade en kamera som förevigade vårt flamsande. Visst dök det upp någon fundering på om någon skulle ringa polisen och vad vi då skulle säga om lagens långa arm dök upp. Vi konstaterade att då skulle vi be dem posera snällt bredvid den utsmyckade uttagsautomaten.

Mitt i vårt uppdrag dök det upp en penningbehövande man och jag började nervöst förklara vårt företag. Only english sa han och jag, som normalt inte har några problem med att uttrycka mig på engelska, fick bara ur mig ”it´s a photo…” sen tog det stopp för jag kom absolut inte på vad jag skulle säga. Medan jag bara stod och stirrade dumt fick min syster ur sig att ”it´s a joke” och det var ju lite bättre som förklaring. Vi rafsade snabbt åt oss våra dekorationer och hoppade in i bilen lättade över att vårt uppdrag var över. Skrattandes tog vi oss hem till tryggheten där ingen kan döma oss för vårt beteende.

Nu undrar ni kanske vad som fick oss att agera som två galna tanter som nervöst fnissande ger sig ut och pyntar en bankomat. Svaret får ni om ni går på en av min systers föreläsningar någonstans i landet. Jag kan inte förstöra storyn med att berätta den här. Det är hennes berättelse och en del i hennes föreläsning. Jag ville bara berätta vad hon utsätter mig för en lördagskväll i september och vad jag snällt ställer upp på.

dsc_1010

7 svar

 1. Grattis till ett väl utfört uppdrag i alla fall 😀 Får snoka på nätet för att se varför… Ser i alla fall inbjudande ut 😀

  24 september, 2016 kl. 9:27 e m

  • Tack 🙂
   Det blir nog svårt att hitta eftersom det är precis nytt och första föreläsningen blir nästa vecka. Jag kan avslöja att det har att göra med hur man kan göra livet lite roligare och det har en verklighetsbaserad story som grund.

   24 september, 2016 kl. 9:40 e m

   • Låter som ett lovvärt initiativ för glädjen ska vi fokusera på 😀

    26 september, 2016 kl. 3:12 e m

 2. Sara

  ”Förmodligen” kameraövervakat? Ser en skylt på bilden som säger något annat 😉

  25 september, 2016 kl. 12:05 f m

  • Jag såg den efter att jag hade skrivit. Jag var nog för spänd för att lägga märke till den när vi var på plats 🙂

   25 september, 2016 kl. 7:11 f m

 3. Ina

  Haha det verkar som ni hade kul i alla fall. 🙂

  26 september, 2016 kl. 12:23 e m

  • Det var både lite nervöst och kul. Mest roligt var det efteråt när det var gjort 🙂

   26 september, 2016 kl. 2:41 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s