Min blogg om allt och inget

Min son har blivit vuxen

Min fina son fyller 30 år i dag. Hur har det kunnat bli så? Det kan inte vara så länge sedan jag höll det lilla knytet tätt intill mig full av förundran över vad jag och min man åstadkommit. Men åren bara rasar förbi och om jag tänker tillbaka så kan jag ju faktiskt minnas alla hans åldrar och olika faser som har gjort honom till den härliga, trevliga, ansvarstagande, hjälpsamma och roliga person som han är i dag. Livet är fantastiskt och det finns massor av bevis på det. Jag har tre sådana. Mina barn är det bästa jag har gjort och de finaste som finns.

DSC_0883 DSC_0884212Jag har hämtat mina nya glasögon i dag. När jag tog dem på mig blev jag lite snurrig och svagt illamående men det har tydligen blivit en ganska stor försämring av min syn så jag behöver nog tid att vänja mig. Jag ser tydligt med dem men mina ögon är inte vana och hänger nog inte riktigt med. Det blir säkert bra snart men det är lite lockande att ta på de gamla glasögonen en kort stund ibland. Hittills har jag stått emot och det är nog bäst om ögonen ska få en chans att lära sig det nya.

När jag hade hämtat mina glasögon passade jag på att handla lite i mataffären bredvid. Det finns en fördel med att vara ensam. Jag kan äta precis vad jag vill och precis när jag vill. I affären blev jag sugen på jordgubbar och majskolvar. De var strategiskt placerade och när ingen annan har någon åsikt kan jag äta jordgubbar med glass till lunch och majskolvar till middag. Precis det jag var sugen på och just så blev det. Inte det bästa näringsmässigt kanske men i alla fall bättre än skumtomtar. Jordgubbarna räcker till en omgång till så det blir samma slags lunch i morgon. Sedan ska jag äta något lite mer näringsrikt resten av veckan. Men det är faktiskt väldigt trivsamt att inte behöva vara ett gott föredöme och att kunna strunta i allt man bör.

DSC_0887

4 svar

 1. Stort grattis till sonen! Ja, vart har åren tagit vägen undrar jag ofta. Nästa år fyller vår äldsta dotter 30 år. Klart att man ska äta det som man är sugen på. Jordgubbar är väl nyttiga på många vis så varför inte 😉 Hoppas du ska trivas i dina nya glasögon.

  Kram

  21 juli, 2016 kl. 8:59 e m

  • Tack! Viss blir man lite rörd när man tänker tillbaka på allt som har varit sedan de kom till oss.
   Jordgubbar innehåller både järn och c-vitaminer. Synd bara att järnet inte tas upp av kroppen när man stoppar i sig någon mejeriprodukt samtidigt 😉 Men glassen var för god för att låta bli.
   Jag trivs väldigt bra med glasögonen nu när jag har vant mig vid dem. Tänker inte så mycket på dem utom när jag upptäcker att jag kan se sånt som jag inte sett förut.
   Kram.

   21 juli, 2016 kl. 9:16 e m

 2. Ina

  Haha finns det ens skumtomtar att köpa nu?? Vilken fin son du har! Kram

  25 juli, 2016 kl. 9:00 e m

  • Det finns förmodligen inga skumtomtar nu men vi närmar oss ju jul igen 😉
   Min son är fin på många sätt.
   Kram ❤

   25 juli, 2016 kl. 9:51 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s