Min blogg om allt och inget

Efter dålig period kommer en bättre…

Det var så kul att komma iväg en liten stund när jag åkte och hämtade min dotter i Örebro. Men jag vet inte om ansträngningen blev för mycket eller om jag i alla fall skulle ha varit däckad ett tag efter den utflykten. När jag tänker tillbaka minns jag att jag var lika borta efter resan till Åre så kanske det blir så när jag gör något annat än att stanna hemma och ta det lugnt.

Jag har varit väldigt påverkad av fejkfeber och har nästan inte gjort någonting under tre dygn. I går började jag känna att jag inte var riktigt lika trött längre men då fick jag plötsligt magkramper och illamående. Jag stoppade genast i mig en hög med vitpepparkorn och drack en kopp ingefärste. Vitpepparkorn är välkänt för att stilla oroliga magar och ingefära hjälper i alla fall mig mot illamående.  Det var för sent. Magsjukan eller matförgiftningen var strax igång och det var inte kul. Lite tur hade jag att det inte blev några kräkningsanfall. Kanske hjälpte ingefäran eller så var det inte den typen av magsjuka.

Jag trodde inte att jag skulle kunna vara med vid midsommarmiddagen och inte att de andra skulle vilja ha mig där men efter ett dygn mådde jag bra igen och kunde äta lite och få behålla det. Jag var inte särskilt matsugen men jag satt i alla fall med vid bordet och stoppade i mig ganska många jordgubbar med en klick vaniljglass. Det grillade med tillbehör fick de andra behålla själva. Kanske lite för starkt kryddad mat att börja med efter en magsjukepärs.

Efter mina febriga och trötta dagar och sedan magsjuka känner jag nu att jag mår väldigt bra. Jag mår precis som innan allt detta och egentligen inte alls särskilt bra. Men i jämförelse med hur det har varit så mår jag fantastiskt bra just nu. Midsommaraftonen började inte så kul men slutade mycket bättre.

Hoppas att ni har haft en mycket bättre dag hela dagen 🙂

DSC_0853 DSC_0854

6 svar

 1. Så skönt att du orkade vara med lite i alla fall och kunde njuta av jordgubbar och glass!

  Trevlig midsommardag 😀

  Kram

  25 juni, 2016 kl. 11:27 f m

  • Tack och detsamma till dig och din familj 🙂
   Ja, jag njöt av de goda bären och var jätteglad att de inte orsakade fler kramper.
   Kram

   25 juni, 2016 kl. 11:38 f m

 2. Det låter mer som du fått i dej något olämpligt än magsjuka men det viktigaste var att det gick fort över!

  25 juni, 2016 kl. 5:48 e m

  • Ja, jag tror också det eftersom jag bara var hemma i tre dygn innan det började. Träffade ingen utomstående och borde inte ha kunnat bli smittad. Det räckte så bra med det dygn det höll på. Nu slipper jag gärna den åkomman hädanefter 😉

   25 juni, 2016 kl. 5:55 e m

 3. Ina

  Åh fy din stackare. Tur att det var övergående. Härligt att du fick lite midsommar ändå ❤

  25 juni, 2016 kl. 9:14 e m

  • Det blev ju bra till slut och jordgubbarna var väldigt goda 🙂

   25 juni, 2016 kl. 9:56 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s