Min blogg om allt och inget

Sällskap

Jag fick sällskap av min svägerska några dagar. Hon kom med tåget i går och åkte hem igen efter middagen i dag. Det har varit planerat ett tag och jag har sett väldigt mycket fram emot hennes besök. Hon är en av de få jag orkar med nu och jag känner inga krav på mig att ordna och fixa en massa saker. Hon har följt med på mina små promenader och en av dem slapp jag följa med på. Jag vill försöka komma ut lite varje dag men det var väldigt skönt att få vara kvar hemma när hon gick iväg med mina hundar. Annars har vi mest bara pratat, fikat, ätit lite mat, pratat och fikat igen och tagit små vilopauser. Några sköna dagar helt enkelt.

I morgon bitti har jag mitt läkarbesök och jag hoppas att jag får besked om vad som ska hända och när. Nu är jag så trött på det här.

2 svar

  1. Ina

    Hej fina Du. Jag håller mina tummar för ett besked idag som kommer att innebära en förbättring för dig. Tänker på dig. Jättemycket ❤

    19 februari, 2015 kl. 12:41 e m

    • Tack snälla Ina! Läkaren skulle kolla upp alla tips och idéer jag hade och höra av sig snart. Jag hoppas på ett lite större ingrepp som kan göra lite mer nytta än sist.

      19 februari, 2015 kl. 12:47 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s