Min blogg om allt och inget

Fotodags

Nu har jag städat och plockat undan så mycket jag har orkat inför husfotograferingen i dag. Det som togs bort hamnade i plastbackar och ska inte upp igen förrän jag installerar mig i Linköping. Gräset är relativt nyklippt och nu får det duga. Det blir noggrannare till visningen men då ska jag sätta alla ungar i arbete så att allt kan vara nyfint tills alla köpare kommer.

Fina människor fortsätter att komma och stötta och jag vet att en del är lite rädda för att störa i sorgen. Jag tänker inte så. Det är så skönt att märka att alla tänker på oss och vill visa att de finns om vi behöver dem. I går kom ett par som bor lite längre bort och jag blev så glad att de vågade komma hit. Välmenande och underbara människor ska man vara tacksam för. I dag kommer en vän som jag träffade på sjukhuset och som jag har haft en del kontakt med sedan dess. Vi går båda igenom en jobbig tid, på lite olika sätt, och vi kan båda behöva få ur oss en massa tankar. Häromdagen dök det upp en inbjudan till att besöka vänner utanför London när det har gått en tid. Vänner som jag bara har träffat en gång men som jag har haft regelbunden kontakt med. Hon är från Italien och vi har skrivit till varandra på italienska för att jag ska hålla igång språket lite grann och jag vet att inbjudan verkligen är allvarligt menad. Självklart ska jag försöka komma dit så småningom.

Jag har fortfarande svårt att äta ordentligt. Hunger och matlust finns men jag misstänker att min lever och alla cystorna trycker på magsäcken så att jag blir mätt väldigt fort. Förut kompenserade jag med att äta lite oftare men nu har nog min mage vant sig vid lite mindre föda för jag är inte alls sugen på att äta mellan måltiderna. De första dagarna efter beskedet om olyckan åt jag nästan ingenting men efter att jag märkte att jag blev alldeles matt och orkeslös började jag tvinga mig själv att äta. Jobbigt men det funkade för nu finns i alla fall suget efter mat igen. Några kilo har jag tappat men de kommer nog tillbaka igen. Jag måste nog fylla ut lite runt levern för jag tycker att den blir ännu mer framträdande nu när min normala mage har minskat lite.

 

8 svar

 1. anette

  Hungern kommer tillbaka. Kroppen har fullt upp med allt annat just nu. Lite nyfiken att se hur du har bott innan du blir granne så jag får ha lite koll på nätet om jag hittar!

  17 juni, 2014 kl. 8:21 f m

  • Ja, du har nog rätt. Hm, fattar inte riktigt vad du menar. Menar du hur jag bor här i Jämtland eller hur jag ska bo i Linköping? Lägenheten jag ska flytta till ligger i Bestorp och jag har ingen aning om hur den ser ut 🙂 Har bara hört att det är fint.

   17 juni, 2014 kl. 10:28 f m

   • anette

    Haha, nyfiken på både och 😉 tänkte mest om huset kom ut på nätet så jag kunde se hur du bor nu. Man har ju en bild man målat upp när man läst din blogg och sett dina bilder och det verkar väldigt vackert!

    17 juni, 2014 kl. 11:15 e m

   • Ja, annonsen borde komma ut när som helst nu. Jag ska få ett mail och godkänna när det är klart och sedan kan jag lägga ut länken på fb så att de som vill kan titta. Bli inte för sugen bara för det vore ju lite tråkigt om du flyttar hit när jag kommer neråt. Hur skulle det då bli med vår fikadejt 🙂

    18 juni, 2014 kl. 6:05 f m

   • anette

    Nej , ingen risk! För mycket snö hos dej! Hellre fikadejt! Det kommer att vara ca 30 min mellan oss. Märkligt!

    18 juni, 2014 kl. 8:01 f m

   • 😀

    18 juni, 2014 kl. 8:45 f m

 2. i

  Skönt att fotograferingen är klar, då har du tagit ett steg till. Vad härligt ändå att det finns människor runt dig som har hjärtat på rätta stället. Kram

  17 juni, 2014 kl. 11:46 e m

  • Ja, jag har kommit en bit i allt som ska göras men många små steg återstår. Det känns i alla fall bra att vara igång med det som måste göras. Det har aldrig knackats så mycket på min ytterdörr förr och man vet aldrig vem som dyker upp. Lite spännande 🙂

   18 juni, 2014 kl. 6:01 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s