Min blogg om allt och inget

Ibland är allt bara bra

Ojoj, vilken vecka! Att i slutet av april få njuta av så mycket sol och värme är vi inte vana vid på den här breddgraden men vi tar tacksamt emot allt detta härliga. Det började lite grann redan när Sara var här över påsk och när det i dag blev lite svalare och mer moln gjorde det faktiskt ingenting. Det känns som om huden kan må bra av lite paus från solen nu. Inte för att jag bryr mig så mycket om alla varningar men t o m jag kan tycka att det räcker efter ett tag. Som ursäkt för att inte vara rädd för solen har jag de ord som en hudläkare sa till mig förra sommaren. När han hade avlägsnat mitt basaliom frågade jag om det var slutsolat för min del men han sa att eftersom det var så bra för mina leder så skulle jag fortsätta som vanligt. Jag hade inga som helst problem att ta till mig vad han sa då.

Om några dagar ger vi oss iväg på en liten kryssning till Åland. Efter en lång och jobbig vinter behöver vi komma iväg och bara ha roligt så helt plötsligt sa Kenneth att nu har han bokat både hundvakt och båt. Jag ska ha så kul och strunta helt i alla förmaningar. Jag ska dricka vin, förmodligen feströka och vräka i mig mat och sötsaker. Dessutom ska jag dansa tills någon del av kroppen vägrar hänga med längre. När vi kommer hem är det två veckor kvar till nästa provtagning så förhoppningsvis har alla spår efter kryssningen försvunnit ur blodet då och jag slipper förmaningar. Det blir bara ett dygn men det räcker nog och sedan hälsar vi på släkten i Södermanland när vi ändå är i krokarna. På hemvägen ska vi titta in till sonen och hans kollektiv som precis har flyttat till ny lägenhet. Längtar.

 

6 svar

 1. Peter

  Välkomna!

  28 april, 2014 kl. 8:59 e m

  • Tack! Synd att ni åker bort när vi kommer tillbaka från kryssningen men så väldigt snällt att ni tar hand om vovvarna ett dygn 🙂

   29 april, 2014 kl. 5:58 f m

 2. Skönt med något roligt att se fram emot! Vi skulle oxå vilja efter vinter, flytt, och stökiga barn. Men just nu får vi se till att pengarna räcker till det vardagliga så länge!
  Ha en trevlig resa!

  29 april, 2014 kl. 7:32 f m

  • Synd att det inte kan bli nu för er för då hade vi kunnat sammanstråla och festa (på ett moget och ansvarsfullt sätt) hela natten 😉

   29 april, 2014 kl. 8:48 f m

 3. Det låter som en underbar paus!! Ha det så jättefint. Kram

  29 april, 2014 kl. 10:11 f m

  • Tack! Det ska vi ha och jag hoppas att du också får en bra helg. Kram!

   29 april, 2014 kl. 10:32 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s