Min blogg om allt och inget

Bättre här just nu

Ingen är gladare än jag över att jag nu får ta tillbaka en del av vad jag skrev i förra inlägget. Det började redan i går. Så underbart väder och det bästa var att det var så gott som vindstilla. Vad gjorde jag då denna fantastiska dag? Jo, jag låg i en säng på reumatologmottagningen från halvelva till halvtre och fick dropp. Inget att deppa för, jag vill ju ha den medicinen och är glad för att jag fick göra en omstart så snart. Vädergudarna är ju dessutom så välvilliga nu så de tänker fortsätta att bjuda på vår här ett tag till – härligt! Samtidigt är det ett regn-och snöväder över södra landet och jag är lite, lite skadeglad. Men bara lite för jag unnar faktiskt alla där att också få ha det skönt.

013Observera var det stora H:et är 😀

Jag har njutit och trivts utomhus i dag. Jag och min ständige följeslagare Rex har verkligen tagit vara på solen och halvsovit tillsammans på altanen. När jag gick in en stund för att dricka lite kaffe med Kenneth (som hade huvudvärk och inte ville vara i solen) så gick Rex en runda på tomten och fick nöjet att skälla lite på en skidåkare på isen. Läskigt att vara på isen nu tycker jag men eftersom nätterna är kalla är det nog ingen fara.

023Ett annat vårtecken är att tvätten hänger ute och fladdrar sig torr för första gången i år. Det är något speciellt när man får hänga ut den igen och jag blir så glad av att se den torka där på linan. Nu finns även tussilago, bofink och koltrast i omgivningarna och vi skriver noga upp alla vårtecken i vår lilla bok så att vi kan jämföra med andra år. Låter töntigt men är man lite nörd så är man och vi tycker att det är kul. Nu är det dags för vår lilla promenad igen. Undrar om jag ska försöka förlänga den med fem minuter till.

018 025

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s