Min blogg om allt och inget

En blogg till

Jag vill inte trötta ut er med för mycket skriverier om sjukdomar så jag försöker blanda in lite annat också. Det är inte så lätt när jag mest bara strosar omkring här hemma och det inte händer så mycket men det blir i alla fall några inlägg om små triviala vardagshändelser.

Nu är det så att även om jag inte vill skriva för mycket om min hälsa här så har jag känt att jag har ett behov av att skriva av mig om allt som hänt och att börja från början och beta igenom hela händelseförloppet. Dessutom har jag försökt hitta någon annan som skriver om hur livet fungerar för någon med samma diagnos som min. Jag har inte lyckats, kanske för att det är en så pass ovanlig diagnos, och det har fått mig att tänka att om jag skriver om min sjukdom ur mitt perspektiv så kanske någon annan lyckas hitta mig och så kan vi utbyta erfarenheter. Jag känner mer och mer att det är viktigt för mig för hur mycket min familj än bryr sig om mig och låter mig prata så skulle det betyda mycket att diskutera allt med någon som vet hur det är.

Därför har jag startat en ny blogg som bara handlar om mig och min leversjukdom. Inte för att kunna beklaga mig utan bara för att kunna skriva så mycket jag vill om det som har varit och vad som kommer. Jag tror inte att den är av intresse för någon av er som läser denna blogg men kanske finns det någon därute som tycker att det känns bra att inte vara ensam. Jag kommer nog att hålla er uppdaterade om vad som händer också men inte lika mycket och detaljerat som jag har tänkt mig min nya blogg. Om någon ändå är intresserad finns jag på ingbod.blogspot.se men jag har inte hunnit skriva så mycket än och har inte kommit så långt i min berättelse om vad som skett. Om ni undrar varför jag hamnade på den adressen så var det via riksförbundet för leversjuka som skickade mig dit när jag tryckte på någon knapp om att jag ville blogga 🙂

2 svar

  1. Det tror jag kan vara bra, för att få ordning på det själv och som sagt kanske hitta någon mer att prata med 🙂 Alltid lättare att prata med någon som har varit med om samma sak. Förresten ska jag på ultraljud på tisdag.

    19 mars, 2014 kl. 8:26 e m

    • Då kan jag nog inte låta bli att ringa på tisdag, om inte du ringer först vill säga 🙂 Jag håller tummarna för ett bra besked.

      19 mars, 2014 kl. 9:40 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s