Min blogg om allt och inget

Kul dag

I går blev en minnesvärd dag på flera sätt. Vi fick besök av några vänner som svepte in som en virvelvind, skrattade och pratade för att sedan passa på att tillbringa några timmar i backarna. Efter det mera prat och skratt och sedan svepte de iväg hem igen medan vi gjorde oss i ordning för kvällens evenemang. Lite dålig planering att vännerna kom samma dag som vi hade bokat in oss på Wallmans show för det hade varit kul om de hade kunnat stanna på middag och på kvällen. Nu blev det inte så men vi hade en fantastisk kväll med glada och väldigt trevliga ungdomar som serverade oss god mat och underhöll oss under fyra timmar. De tog sig även tid till att stå och småprata en stund med alla gäster mellan sina uppträdande. Som vanligt med Wallmans så sprang artisterna omkring lite överallt i lokalen och på slutet även på borden.  Mycket spex och några ur publiken fick riktigt intim och nära kontakt med några av artisterna 🙂

002 006 007 015 016 019Den här dagen behövde vi efter en dag då det mesta vi tog i gick sönder. Vattenkokaren la av, funkade igen och la av för gott en stund senare. Diskmaskinen visade felmeddelande och reagerade inte på några knapptryckningar alls. Felanmälde den men Maritha lyckades på något sätt trycka rätt knappkombination så att den plötsligt fungerade igen. Ringde och tog tillbaka felanmälan. Senare skulle jag in i badrummet men då gick det inte ens att trycka ner dörrhandtaget. Jag bara stirrade misstroget på dörren och Kenneth och Maritha och då brast det för oss totalt. Skrattnoja och ont i magen ett långt tag. Så småningom dyrkade Maritha sönder låset i bitar men fick ändå inte upp dörren. Kenneth lyckades till slut med det och även med att sätta ihop delarna till låset och handtaget på insidan (som hade trillat bort). Nu sitter delarna på plats men det går inte att låsa dörren. I går fick vi en ny vattenkokare men vi har inte riktigt vågat säga till om dörren ännu. Det är lite för många saker som har gått sönder samma dag så det berättar vi när vi checkar ut.

001I dag blir det en lugn sista dag innan vi åker hem igen i morgon. Dagarna går så fort och det känns som om vi nyss kom hit men det är ju så när man trivs och har roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s