Min blogg om allt och inget

Gravidmage

Det är tur att det är vinter och att jag kan klä mig i stora tröjor som döljer min växande mage. Nu börjar den se ut som en gravidmage även om den kanske sitter lite för högt upp för att det ska se riktigt verkligt ut.  I dag provade jag och Kenneth varsin tröja i en sportaffär här i Åre och jag var tveksam till om large verkligen sitter bra på mig eller om jag skulle ta en större. Min snälla svägerska tröstade mig med att ”den där magen ska du ju inte ha sedan”. Nej, det får jag väl hoppas för det skulle inte vara så kul att vara en tant på drygt 50 år som går i bikini på en strand och ser gravid ut. Skulle nog bli många blickar och kommentarer då. Jag kan ju såklart hänga en skylt om halsen med förklaringen att det rör sig om en cystlever som växer men jag hoppas innerligt att det går att göra något åt detta. Det är inte roligt att det gör ont eller känns tungt heller men det ser ju inte folk.

I går blåste det riktigt ordentligt så förutom de vanliga promenaderna blev det bara en tur till chokladfabriken. Min kurskompis, Tina, rynkar nog lite på näsan åt deras choklad eftersom hon gör mycket finare och godare läckerbitar själv men i brist på hennes goda praliner duger de här också och vi gick där och provsmakade och köpte på oss en del gott.

2014-01-27-1871

Annars tar vi det mest lugnt och spelar ”på spåret 2” emellanåt. Roligt frågespel som vi turas om att vinna. Maritha har nog vunnit mest  men annars är det ganska jämnt varje omgång.

Även om det blåser lite väl mycket i dag också så är Åre en mysig by att vandra omkring i och i morse var det så lugnt och folktomt på torget och med tända ljusslingor och gryningsljus blir det en skön stämning.

2014-01-28-1873 2014-01-28-1875Just nu är Kenneth och hans syster ute på hundpromenad men jag och min mage orkar inte med deras takt och långa turer så vi har gått en liten kort runda med Rex och är väldigt nöjda med det.

4 svar

 1. Peter

  Hoppas verkligen att det ordnar sig för dig snart.

  29 januari, 2014 kl. 12:07 e m

  • Tack! Ja, det hoppas jag med.

   29 januari, 2014 kl. 1:46 e m

 2. Ja, det där måste de kunna fixa? Med all den moderna läkekonsten som finns idag så ska du se att det blir bikiniläge utan skylt till sommaren!
  Kramar!

  2 februari, 2014 kl. 7:15 e m

  • Tack för de uppmuntrande orden 🙂 Det positiva med det här är nog att jag aldrig mer ska skämmas för min vanliga mage. En tant på drygt 50 får ha lite valkar. Kram!

   2 februari, 2014 kl. 7:25 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s