Min blogg om allt och inget

Julfest

Årets julfest med min mans arbetskamrater var nog den roligaste av alla sedan han började arbeta för det företaget för 18 år sedan. Alla anställda med respektive blev bjudna på boende på Trillevallens fjällanläggning med julbord och dans till levande musik och fri tillgång till baren under hela festen.

Nu tror alla att det blev en väldigt blöt fest och det kanske det blev för vissa, men jag gillar inte att känna mig onykter och utan kontroll så efter middagen höll jag mig till cola och vatten. Då hade jag fått i mig lagom mängd vin för att min kropp skulle glömma bort värken för ett tag och var tillräckligt avslappnad för att kunna dansa och ha kul tills dansen slutade.

Jag och två andra tjejer, eller tanter kanske vi ska kalla oss, fann varandra och höll igång och när vi inte hade någon annan att dansa med så dansade vi med varandra eller fick med så många andra som möjligt att hoppa runt med oss. Tack och lov så var medelåldern en bit över 30 så vi kunde sprattla omkring utan några dömande kommentarer eller skeptiska blickar från en yngre generation. En  bit in på kvällen kom jag och en av mina festkompisar på att vi faktiskt träffats flyktigt för flera år sedan och att hon vid något tillfälle varit hemma hos oss för att hämta eller lämna någon av ungdomarna i vår närhet. Världen är liten ibland och eftersom vi kom så väldigt bra överens så är jag väldigt glad att hon efter en svår period nu har lyckats gå vidare och t o m hittat både lycka och kärlek.

Hundarna fick också följa med till hotellet och de var så nöjda med att få ligga i våra sängar på rummet och att vi med jämna mellanrum kom och tittade till dem och tog ut dem på små promenader.

Jag ser redan fram emot nästa års julfest och hoppas att vi får komma till ett lika mysigt och välorganiserat ställe då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s