Min blogg om allt och inget

Fotokollage och veterinärbesök

266

Det här kollaget hade jag tänkt få överfört till en canvastavla som jag fått ett bra erbjudande om från ica-foto. Konstigt nog så fanns det inte när jag sökte bland bilderna från den sida där överföringen skulle ske. Det är tydligen inte meningen att det ska gå att få med flera bilder och eftersom jag har betalat i förväg, för att slippa stressa och få gott om tid att bestämma mig för hur jag vill ha det, så måste jag nu bestämma mig för en bild. Att jag sätter in kollaget här i stället är mest för att testa om det går och det är ju inga problem.

I går var det dags för vaccination av hundarna och det var inga problem med det eftersom de är så duktiga och tålmodiga. Att Rex fick ett litet frispel får vi skylla på att hans förra matte arbetar hos veterinären och det är inte så lätt för en glad vovve att stå emot det väldigt hjärtliga mottagande som han fick. Alla hans gamla vanor (som jag har försökt ta bort) kom tillbaka och hon bara skrattade och uppmuntrade honom. Det gjorde inget för de var glada båda två och under särskilda omständigheter kan han få vara lite vild. Lite mindre bra var det att veterinären sa att Kasper behöver gå ner 4-5 kg och Rex 1-2 kg. Jag trodde att deras vikt var ganska bra men nu blir det till att banta och det är så synd om dem när de inte får äta sig mätta. Som avslutning fick jag höra att man kan räkna med att hundar i deras storlek blir ca 10 år och att över det är det bara bonusår. Det var väl inte så nödvändigt att säga kanske men trots att våra hundar är 11 och 9,5 år så är de väldigt friska och pigga så jag räknar med många år till.

167

4 svar

 1. Sara

  Mamma, ring mig i morgon så ska jag hjälpa dig med kollaget. Om du inte redan har skickat in en annan bild, vill säga.

  16 november, 2013 kl. 10:00 e m

  • Tack Sara! Jag har faktiskt väntat med att göra något för jag tänkte faktiskt att någon av er ungdomar kanske vet hur man ska bete sig 🙂 Jag ringer senare.

   17 november, 2013 kl. 8:16 f m

 2. Junie

  Men vad fan, vovva ska bli många år till! Vid vilken ålder började Elton bete sig ”gammalt” förresten?

  16 november, 2013 kl. 11:24 e m

  • Klart de ska bli lika gamla som Elton. Han blev nästan 15 år men de sista åren var han ju lite skröpplig. Jag vet faktiskt inte när vi slutade ha honom i löplinan ute p g a att han inte orkade rymma 😉

   17 november, 2013 kl. 8:18 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s