Min blogg om allt och inget

29-årig bröllopsdag

Det kan inte vara sant – vi är inte tillräckligt gamla för att ha varit gifta så länge! Men joho, det är faktiskt så och i dag firar vi på varsitt håll eftersom min käre make är borta och jobbar hela veckan. Det är inget ovanligt med det. När vi firade silverbröllop jobbade han också men han har lovat att nästa år, när det är pärlbröllopsdag (30 år), då ska vi hitta på något tillsammans.

29 år!!! Det är så många år att det är svårt att fatta. Det får bli en liten bildkavalkad för att se en liten del av vad vi hunnit med under alla dessa år.

Vi byggde vårt första hus året innan vi gifte oss och vi slet och jobbade för att kunna flytta ut ur husvagnen (vi hade sagt upp lägenheten flera månader för tidigt) och in i vårt hus. Det gjorde vi så snart innerväggarna var på plats men vi hade varken vatten eller avlopp av något slag.

2012-01-25_1Vi skaffade barn med tre och fyra års mellanrum och plötsligt var vi trebarnsföräldrar och hade dessutom hund. Vi har faktiskt aldrig haft en volvo så riktigt medelsvensson kanske vi inte har varit.

2012-01-24_412012-01-24_14

2012-01-25_30Under denna tid bodde vi utanför Strängnäs i vårt första hus men rastlösheten började märkas och vi flyttade upp till Jämtland och mina ursprungliga hemtrakter. Vi började med en lägenhet men snart flyttade vi ut till Vattjom i Oviken där vi trodde att vi hittat vårt drömhus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi trivdes bra där men när två av barnen flyttat förslog Kenneth att vi skulle renovera mina farföräldrars gamla sommarstuga som jag vid det laget hade ärvt. Vi tog tre år på oss för att få det klart och flyttade in sommaren 2009. För mig känns det verkligen som att jag nu är hemma och sedan ett år är det bara jag och Kenneth kvar som bor här.

568Vad som ska hända sedan vet jag inte men jag hoppas att vi kommer att bo kvar här länge. Förhoppningsvis blir vi gamla tillsammans och kanske får vi fira både 40- och 50-årig bröllopsdag så småningom

6 svar

 1. Sara

  Så fint skrivet ❤ Ni var fina tillsammans när ni var unga (nu också så klart, men roligt att se hur ni såg ut i min ålder). 🙂

  8 september, 2013 kl. 10:39 f m

  • Vi kommer att vara fina tillsammans så länge vi lever 😉 precis som du och Christoffer.

   8 september, 2013 kl. 10:47 f m

   • Sara

    Åh vad gullig du är ❤

    8 september, 2013 kl. 10:52 f m

 2. Junie

  Vad kul att få se lite bilder 🙂 Är det Elton framför huset i Vattjom? Och fint på första bilden att ni hade en blomma på fönsterbrädet i ett annars ofärdigt hus 😉

  8 september, 2013 kl. 11:11 f m

  • Nej, det är Rex. Elton var aldrig så där ung när vi bodde i Vattjom. Blomman i fönstret är en födelsedagsblomma från våra dåvarande grannar som byggde samtidigt. Den heter brudslöja och skulle nog vara en liten pik. Den levde inte så jättelänge i byggdammet tyvärr.

   8 september, 2013 kl. 12:58 e m

   • Junie

    Jag tyckte väl att det såg mer ut som Rex 🙂

    8 september, 2013 kl. 6:30 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s