Min blogg om allt och inget

Hej, ni snälla människor som läser min blogg!

Jag vet en del om vilka Ni är men det dyker upp en hel del okända läsare också, ibland via andra personers bloggar och ibland via t ex google. Ni är inte så jättemånga men jag är glad för att det över huvud taget finns människor som tycker att det jag skriver är läsvärt. I några fall beror det ju så klart på att släktingar vill ha lite uppdateringar och det är väl det bästa med bloggar och facebook; att man faktiskt hänger med lite i vad som händer hos dem som man kanske inte vanligtvis har telefonkontakt med. Sedan finns det några som har hittat hit och som av någon anledning fortsätter att läsa. Kanske för att jag skriver om det jag känner för och inte bryr mig om att hålla mig till något särskilt område. Jag tycker själv om att läsa om andras vardag och det verkar som om jag inte är ensam om det.

Jag skriver det här mest för att jag känner att Ni behöver lite uppmärksamhet och uppmuntran när jag inte är så kreativ i mitt bloggande. Om jag är dålig på att publicera inlägg nu så beror det på att plötsligt blev mina dagar fulla av saker som jag måste hinna med ganska snart. Jag och min man har ju, som jag berättat om tidigare, börjat släktforska så smått och snåla som vi är så har vi bara betalat för att kunna se olika register och andra hjälpmedel under en månad. Den månaden är snart slut och jag vill hinna klart med min sida av släkten innan det är för sent. Det är nog inga problem med det för jag kommer nog snart inte längre och det är kul bara att gå igenom det vi hittat.

Nu är det dessutom dags att börja italienskakursen igen och efter att ha pratat med en person på ABF inser jag att jag, i alla fall till att börja med, är den som ska hålla i kursen. Jag har verkligen inget emot det! DET ÄR JÄTTEROLIGT! Men även roliga saker kräver en del förberedelse för att de ska bli bra. Det är ju också så att sommaren aldrig tar slut (njuter för fullt) och då måste man ju bara vara ute om dagarna och känna på den sista sköna värmen.

Därför, kära vänner, kanske jag försummar Er lite men jag tror att många av Er har förståelse för det. Alla har det ju likadant under perioder av sina liv. Hoppas Ni alla får en underbar avslutning på sommaren.

Massor av varma kramar

Ingrid

588

Ett svar

  1. Så är det ju med bloggandet, ibland blir det inlägg nästan dagligen och ibland längre perioder emellan! Själv har jag inte heller varit så produktiv sista tiden men när man börjat jobba hela dagar så har liksom varken tid eller ork funnits riktigt! Det blir säkerligen en o annan ruskdag framöver som inbjuder till mer aktivitet både gällande läsande och skrivande av bloggar!

    7 september, 2013 kl. 1:04 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s