Min blogg om allt och inget

Husvagnsliv

Det här är livet – att ge sig iväg och bara ta det lugnt i den takt man själv bestämmer och stanna där man har lust och titta på vad man vill. Sommarvärmen vill inte riktigt infinna sig och min stela kropp skulle behöva lite mer yta att röra sig på för att inte stelna till ännu mer men båda de sakerna går att lösa med extra tröja och många små promenader.

Det är så härligt att upptäcka att de orter man åkt förbi så många gånger förut, har så mycket mer att erbjuda än det man ser från vägen. Ger man sig ut och vandrar omkring så hittar man oftast små oaser med vackra vyer eller spännande utsmyckningar. Vi har inte varit ute så länge ännu men tack vare hundarna, och min rumpa som inte vill sitta för länge, så har vi fått se mycket nytt där vi förut inte haft anledning att gå.

I går kom vi till Uppsala. Det är en av de platser vi åker till varje sommar eftersom sonen bor här. När han kommer till oss på campingen blir modershjärtat, och säkert även fadershjärtat, extra lyckliga och när han går igen blir det lite tomt. Sedan tänker vi på allt som återstår och på alla andra vi ska få träffa och då känns det bra igen.

Som vanligt så är det bara jag som är vaken den här tiden och nu, efter liten promenad och frukost, gläds jag åt att det ser ut att bli en härlig dag med klar himmel. Vi ska så småningom fara vidare mot Åkers styckebruk och träffa släkt och där stannar vi nog två nätter. Kanske hinner vi med något besök hos gamla vänner också.

282 284 285 287 289 291 293 294 295 296001 003

2 svar

  1. Barndomsminnen från våra husvagnssemestrar dyker upp när jag ser dina bilder! Lukten av kaffe på morgonen när pappa kokade. Ljudet när han tände gasolen på kvällen för värmen… Min nya kärlek är lite sugen på husvagn så kanske jag vartefter liksom du kan lägga upp husvagnssemesterbilder! Ha en fin resa!

    26 juni, 2013 kl. 7:44 f m

    • Det är himla skönt att åka iväg med husvagnen och inte ha allt planerat och klart. Det viktigaste är att inte stressa. Klarar man det så blir det oftast bra.

      26 juni, 2013 kl. 2:20 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s