Min blogg om allt och inget

Utan internet en vecka

Väskorna är packade, äldsta dottern har kommit hit för att ta hand om hundarna och nu är det bara en lång dags väntan på kvällen då vi ska börja vår resa mot Arlanda. Planet lyfter strax efter sju i morgon bitti och mitt på dagen ska vi vara framme.

Den här gången tar vi inte med oss någon dator och kanske bryr vi oss inte ens om att försöka gå ut på nätet på någon av hotellets datorer. Det blir som i gamla tider när man klarade sig utan både information om yttervärlden och att hålla kontakt med dem där hemma. En del skulle nog få ångest av brist på nätet men jag tycker faktiskt att det ska bli skönt. Så nu vet ni varför ni inte kommer att höra något från mig den närmaste veckan.

Lite ångest har vi över att åka just nu när det ska bli högsommarväder här och vädret i Alghero på Sardinien verkar bli som det normalt är  i Östersundstrakten den här tiden. Olika vädertjänster visar lite olika väder men de är ganska eniga om att det inte ska bli mer än 16 – 19 grader och växlande molnighet. Vi har tagit med paraplyer och kläder för diverse väder så vi klarar oss ändå men lite besviken blir man ju när man sett så mycket fram emot sol och bad. Junie och hundarna får i alla fall en härlig vecka och det känns bra.

Vi hörs om drygt en vecka igen!

2 svar

  1. Väder eller inte så är det ju i alla fall semester! Önskar er en underbar vecka!

    28 maj, 2013 kl. 6:43 e m

    • Tack snälla du! Det är ju alltid kul att se nya platser 😀

      28 maj, 2013 kl. 7:32 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s