Min blogg om allt och inget

Vår bästa tid är nu

Jag vaknade med en sång i huvudet. Inte den som jag satte som rubrik utan ”la donna è mobile” eller snarare den text på svenska som jag hörde inom mig ”jag har en chevrolet”. Orden i titeln skulle däremot passa för hur jag känner just nu. Det verkar bli en underbar vinterdag, eller kanske man t o m kan kalla den vårvinterdag, jag mår ganska skapligt i dag och jag känner verkligen att den bästa tiden börjar nu.

Det var ett tag sedan jag kände mig så här riktigt glad och nöjd och det gäller att hålla kvar känslan och riktigt njuta av den. Jag ser fram emot massor av fina dagar med värmande sol och kanske lite fika någonstans i en snödriva. Många här i Jämtland tar sina skotrar och ger sig ut på dagsturer och jag går tacksamt i deras spår men jag vill inte åka med. Jag klarar mig så bra utan avgaser och skakningar men de efterlämnar väldigt fina promenadspår så de får gärna åka omkring.

Hundarna har återgått till sina vanliga roller nu när Raya slutat löpa. De nosar lite på varandra men annars undviker de alltför mycket kontakt och vill inte gärna ligga för nära varandra. Jag tror att de gillar varandra men som tur är verkar alla tre vara väldigt överens om att hålla lite avstånd. Det är aldrig några problem med att ha dem tillsammans och det är skönt.

002

2 svar

  1. Haha, fin symbolik med bilden, att de alla sitter på avstånd från varandra….

    19 februari, 2013 kl. 10:34 f m

    • Det var faktiskt lite så jag tyckte också.

      19 februari, 2013 kl. 10:39 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s