Min blogg om allt och inget

Glädjen är tillbaka

Det var nog en rolig fest jag behövde för att vakna till liv igen och vilken tur då att vi blev bjudna på 50-årsfest av vår förmodligen blivande svärsons mamma. Ett stort gäng festsugna människor och ett lyckligt födelsedagsbarn gjorde festen lyckad. Tack vare hennes son och hans kompisar i ”Samjack Boys” blev det även fart på dansgolvet. Jag var lite tveksam till hur dansvänligt bluegrass är men det funkade bra till det mesta och jag kan ju inte låta bli när det blir dans. I dag får jag ångra det men det tar jag gärna för utan lite kul är livet ganska meningslöst. Jag lärde mig förresten att kul på jämtska betyder slut (slutkörd) så där kan det bli en del missförstånd.

001 007 014Det var meningen att Kenneth skulle vara chaufför och jag skulle få ta några glas vin men eftersom mina levervärden gått upp tänkte jag att det kanske var bäst att jag körde den här gången. Dessutom var jag inbokad för att ta nya prover i dag och det var ytterligare ett skäl till att vara lite försiktig. Det gjorde inget för jag hade lika roligt ändå. Jag kanske tyckte att en del blev lite väl löjliga men så länge alla har roligt och inga skämt tas illa upp av någon så spelar ju inte det heller någon roll.

Båda sönerna bidrog till festen med sina speciella kunskaper. Den ena fixade maten och den andra musiken och båda gjorde det med bravur.

Nu ska jag ta det väldigt lugnt i veckan och bara förbereda lite inför den återkommande vistelsen i Åre. Nästa vecka är vi där och i år kommer även Kenneths syster och mamma. Ska bli jättekul att träffa dem igen.

Ett svar

  1. Kul med fest! Jag var ju oxå på en i lördags och det behövdes mitt i allt eländet. Ska fn kolla om det är ngn som partar i helgen oxå! Kramiz!

    22 januari, 2013 kl. 6:48 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s