Min blogg om allt och inget

Efteråt

Nu har julstämningen börjat lämna mig för den här gången. Huset är fortfarande fullt av tomtar och dekorationer men oj, vad det kliar i fingrarna att städa bort allt och få lite mindre plottrigt överallt. Det ska få vara kvar till efter nyår men sedan plockar jag nog bort allt som har med jul att göra.

Julen har varit lika mysig som jag hoppades och trodde. Tre julälskande ungdomar som uppskattar allt gör att man inte kan låta bli att trivas. Maten har nästan blivit uppäten (bara en skinka kvar som ska griljeras i dag) och vädret har varit perfekt med lagom kallt och lite fallande flingor emellanåt. Julklappsutdelningen tog, som vanligt, lång tid eftersom vi rimmar på alla paket och har som tradition att bara dela ut ett paket i taget så att alla hinner se allas klappar. Jag kan inte riktigt förstå det roliga i att alla får sina paket samtidigt och ingen ser något och sedan är det slut. Fast å andra sidan, de som gör så kanske inte förstår hur vi kan tycka att det är så mysigt att dra ut på det så länge som möjligt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

I natt har det tydligen blåst ganska hårt och kanske snöat också. En granne ringde tidigt och sa att han inte kom iväg med sin 4-hjulsdrivna minibuss så det var bara för Kenneth att kliva upp ur sängen och ge sig iväg på en snöröjningstur. Om det fortsätter att blåsa driver nog snön snart över vägen igen och det lär bli fler turer i dag.

Hoppsan, nu kommer han redan så nu ska vi gå med hundarna.

3 svar

 1. Magnus

  Åh stackars papps 😦

  29 december, 2012 kl. 9:23 f m

 2. vad bra att ni haft en fin jul! Detsamma har vi och jag känner precis som du. Bara nyår får passera så får tomtar och annat pynt flytta in i garderoben igen! har köpt nya färgglada gardiner till vardagsrummet så då vill jag se framåt mot nytt år och en kommande vår! Önskar dej och familjen ett gott nytt år!

  30 december, 2012 kl. 7:11 e m

  • Ja, ett gott nytt år ska vi ha allihop och det önskar jag dig och din familj också 😀 Klart att du längtar efter att få fixa till ditt nya hem. Det är ju bland det roligaste som finns när man får komma till ngt nytt. Jag älskar att packa upp och placera ut alla saker och prova ut vilka gardiner som ska hänga var. Lycka till med allt!

   31 december, 2012 kl. 6:39 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s