Min blogg om allt och inget

Hipp hurra för Raya

I dag fyller min Raya 4 år. Ja, hon är faktiskt lite min också även om jag bara har henne till låns vissa dagar. Jag har sjungit och hurrat och gett henne extra tilldelning av godis. Som vanligt blir våra egna hundar lite galna när man sjunger födelsedagssånger. De vet att det brukar bli lite kul då även om det var ett tag sedan de fick hoppa upp i sängen och väcka någon när de hörde de tonerna.

002

 

Lilla Raya är minstingen i gänget men står sig ändå bra i konkurrens med de gamla gubbar som vi har. När vi är ute, och hennes matte är med, kan hon sätta både Kasper och Rex på plats men när vi kommer in här vågar hon inte ens leka med leksakerna av respekt för Kasper. Om jag säger till Kasper så går det bra men annars går han och tar ifrån henne sakerna. Det är ganska kul att se hur samspelet mellan hundarna funkar och hur rollerna växlar. Det är bara Rex som alltid är lägst i rang och jag tror faktiskt att han är den lyckligaste av alla tre. Han behöver aldrig visa sin styrka utan han bara viftar på svansen och jamsar med, lika snäll och glad hela tiden.

4 svar

 1. Junie

  Men hon tar ju hans korg 😦

  11 december, 2012 kl. 7:41 e m

  • Hon får det men ibland kommer Rex till mig och säger att han vill ligga där själv. Då ber jag Raya att hon ska lägga sig på sin filt i stället och hon flyttar sig alltid fort och snällt.

   11 december, 2012 kl. 9:15 e m

   • Junie

    aaaaw gulligt ❤

    11 december, 2012 kl. 9:49 e m

 2. Hahaha det är rex det ❤

  20 december, 2012 kl. 12:37 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s