Min blogg om allt och inget

Vill inte hem

Nu sitter vi här på rummet och känner vemodet krypa i oss. I dag är det dags för hemresa och ingen av oss vill lämna det här klimatet och komma hem till kylan. För första gången sedan vi kom hit har jag nu dragit på mig jeansen igen. Visserligen med uppkavlade ben men ändå…känslan av att något bra är slut är aldrig rolig. Än är det inte helt slut för vi har några timmar kvar och kanske t o m en timme vid poolen men mitt på dagen kommer den bil som ska hämta oss och köra oss till flygplatsen.

När vi kommer hem väntar Junie på oss och vovvarna kommer att vara jätteglada och välkomnande. Det ska faktiskt bli skönt att få sova i vår egen säng också så även om vi just nu känner att vi inte vill hem ännu, kommer det nog att bli bra när vi väl är där.

Den här veckan har varit precis så underbar som jag önskade. Vi avslutade den med en härlig båtfärd i går så nu har vi i alla fall sett lite mer av Turkiet utanför hotellområdet. Det är inte helt fel att sitta på en båt och se sig omkring i stället för att åka omkring med buss och svettas så fort man stannar.

Det kanske är tur att vi ska åka nu när allt känns så toppen. Bättre än att vänta tills vi tröttnat på allt.

Det är inte så illa att bli välkomnad av de här små sötnosarna.

2 svar

  1. make

    helt överens med föregående skrivare , jag tror nog att det är den bästa utlandvistelsen vi haft, kanske lanzarote -97 den var också fantastisk och kul,specielt tack vare att vi åkte med våra underbara barn+ att jag tyckte det var kul att vi fick med oss mina föräldrar som då också blev bitna av utlandsresor! Tack kära hustru för dessa dagar dom kommer alltid att finnas kvar i mitt senila huvud(hoppas jag i alla fall).

    22 september, 2012 kl. 7:00 f m

    • Puss på dig ❤

      22 september, 2012 kl. 7:03 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s