Min blogg om allt och inget

Väntan

Nu sitter vi här och väntar på att klockan ska gå. Vi har väntat hela dagen och försökt få tiden att gå genom att åka till stan och fika och småshoppa lite. Vi har även lagt oss och försökt sova två gånger (hundarna tror att vi har fått nippran). Nu är det bara knappt en timme kvar och sen skjutsar Junie oss till flygplatsen och därifrån flyger vi kl 21.00 till Turkiet. Vi räknar med att vara framme vid hotellet ca 05.00 i morgon så själva resan blir ingen hit.

I morgon däremot, ska vi bara sova vid poolen, äta massor av mat och bada. Någon liten kvällsdrink blir det också och någon cigarett ska vi unna oss också. Härligt, slappt och skönt. Om någon dag tröttnar vi nog på att bara ligga och göra ingenting så då hittar vi nog på något annat också men just nu är det sol, värme och vatten som lockar.

Våran lilla Junie är så underbar och har kommit hit ända från Örebro för att ta hand om våra vovvar och det känns väldigt bra att inte behöva oroa sig för dem. Möjligtvis kommer Junie att ha lite tråkigt men hon överlever nog en vecka på egen hand.

Tydligen har vi gratis och trådlöst internet på rummet på hotellet så lite uppdatering kanske kommer under veckan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s