Min blogg om allt och inget

Rastlösa

Fem dagar klarade vi av att stanna hemma. Ja, Kenneth har ju jobbat fredag-måndag men det betyder ju bara att han är ännu tokigare än jag. Jag kom med förslaget redan i torsdags, att vi kanske skulle ta en liten husvagnstur till innan det blir mörkare och kallare och jag såg hur han lyste upp och genast började planera vår rutt. När Kenneth kom hem i dag tog vi beslutet att vi faktiskt ska ge oss iväg igen och eftersom jag inte gillar själva planeringen, jag vill bara följa med och ha det bra, satte sig Kenneth vid datorn och letade efter fina vandringsleder i fjällvärlden väster om oss. Vår rutt blir Ljungdalen,  Flatruet och tillbaka över Vemdalen och Klövsjö. Det blir en lagom tur på tre dagar och vi känner båda hur energin genomströmmar oss.

I dag blev det nygräddade våfflor med grädde och min hemkokade hjortronsylt till lunch. Gott!! Jag är inget större fan av våfflor men om man nöjer sig med en och dessutom får hjortron till så är det gott.

4 svar

 1. Magnus

  Tycker det låter väldigt skönt med en liten extratur 🙂

  4 september, 2012 kl. 10:53 f m

  • Det ÄR skönt och nu ska vi snart ge oss ut på en 6 km lång vandringsled med vattenfall och sjö och diverse vackra naturupplevelser.

   4 september, 2012 kl. 2:56 e m

 2. Jag är väldigt avundsjuk på den där hjortronsylten måste jag säga!

  4 september, 2012 kl. 11:28 f m

  • Det blev inte så mycket men om du kommer hit bjussar jag gärna på något med hjortronsylt. Kanske vaniljglass med varma hjortron eller våfflor:)

   4 september, 2012 kl. 2:54 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s