Min blogg om allt och inget

Vad händer nu då?

Från att ha haft besök som avlöst varandra i nästan en månad till total tystnad – det är en lite märklig känsla och en tomhet som jag befinner mig i just nu. Vad ska jag göra nu då? Ska jag bara sitta här och göra inget?

Så kändes det först men sen kom allt över mig som ska hinnas med den här veckan. Allt som jag skjutit upp för att jag visste att det skulle bli tomt när alla åkt hem till sig och Kenneth gett sig iväg upp mot Gäddede för att jobba där till nästa fredag. Det finns massor av trädgårdsarbete, kläder som behöver strykas och fixas till på olika sätt, hundar att klippa klor och päls på etc etc. Dessutom har jag ju faktiskt min lilla, allra minsta och sista sötpluttunge kvar hemma till nästa helg. Då ska vi flytta henne och pojkvännen till Örebro och jag antar att hon tacksamt tar emot hjälp med packning.

Vi ska hinna med lite mys också. Lite filmer och kanske en fika eller mjukglass på stan. Det verkar faktiskt som om det ska bli lite fint väder så kanske jag smyger ner på bryggan en stund då och då också. Kanske ska jag försöka vara lite social med någon härifrån också. Det blir så lite tid över för sånt på sommaren när man ska hinna med alla andra men nu kanske det kan vara dags igen.

Lite gnäll måste jag lägga till här i slutet. Som alltid undrar jag hur sjukvården över huvud taget kan fungera med den dåliga organisation som jag gång på gång fått uppleva. I måndags fick jag en kallelse till röntgen. I onsdags kom ett brev med besked om att jag måste ta ett njurfunktionsprov SENAST en vecka före röntgenundersökningen som det skulle komma kallelse till snart. Att kallelsen redan kommit och att det bara var 5 dagar kvar till tiden för röntgen hade de tydligen ingen koll på. Jag åkte in i går och tog provet och sen får vi väl se om det funkar så. Jag blir så trött på att de inte kan prata med varandra eller kolla upp saker mellan avdelningarna. Det blir pinsamt att det så ofta ska bli så fel.

 

5 svar

 1. Jag blir rörd, vad gullig du är ❤ Lilla sötpluttmamma! Självklart ska vi fika och äta mjukglass, och gå på jamtli och se på film!

  10 augusti, 2012 kl. 5:20 e m

  • Ja, det ska vi:D ❤

   10 augusti, 2012 kl. 6:01 e m

 2. Magnus

  Kul att flytta! Om jag är göralös nästa helg, får jag följa med då?

  11 augusti, 2012 kl. 1:24 e m

  • Självklart får du det, det skulle vara så himla kul att träffas. Det är bara det att vi flyttar henne på måndagen och sedan åker pappa och jag till Åker. Dagen därpå åker vi med Ålandsbåten. Du kan ju fundera på hur du vill göra och hur och varifrån du vill ta dig tillbaka hem. Annars kommer vi nog förbi en sväng när vi har åkt båt.

   11 augusti, 2012 kl. 3:47 e m

  • Junie

   Magnus, följ med! 😀

   11 augusti, 2012 kl. 4:22 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s