Min blogg om allt och inget

Sökningar och lite mer…

Det är lite kul att titta på hur folk hittar till min blogg. Sökord som jag ser ganska ofta är t ex smultronställen, sjukersättning, byväg om våren, myggigt och ej önskvärd. Ibland kommer det upp något lite konstigt som ”betyder inte den vänstra handen den högra gör”. Så har jag aldrig skrivit men det är tydligen tillräckligt nära för att det ska bli en träff. 

Jag brukar fundera på hur nöjda de är som söker på dessa ord och sedan kommer till min blogg. Förmodligen klickar de snabbt bort mig igen eftersom jag troligtvis inte beskriver det de söker så detaljrikt som de vill. Någon kanske får svar på sin undran men de flesta letar nog vidare på mer faktaspäckade sidor. Det spelar egentligen ingen roll men nog vore det lite kul att få veta vilka människorna bakom alla dessa sökord är.

Just nu pågår Yran för fullt och jag tycker lite synd om alla festglada och förväntansfulla människor, som står framför någon av alla scener, och regnet bara öser ner. Själv har jag hållit mig undan all trängsel och allt skrän och tänkt att mina ärenden i stan lika gärna kan vänta till på måndag när allt är över. Missförstå mig inte nu, jag tycker att det är jättekul att det ordnas en så stor festival här i vår lilla stad och jag unnar alla som sett fram mot det att ha kul och få lyssna på alla bra artister. Men jag har ingen längtan längre efter att delta i denna fest. Kanske om Pugh kommer dit igen eller kanske Bryan Adams eller någon annan av de stofiler som jag gillar men de få gånger jag har köpt biljett och varit på yran känns som fullt tillräckligt.

I dag kom ett av alla mina syskonbarn hit. Marie och hennes Martin ska stanna här ett tag och det är jättekul att hon vill hälsa på sin moster. Om sanningen ska fram så tror jag inte att det är jag som drar mest, det är nog alla barndomsminnen härifrån som lockar och nu är det ganska många år sedan hon var här sist. Mycket är annorlunda och omgjort men mycket är också precis som det var då. Nu hoppas jag bara på att den sol och de bad hon minns så väl ska bli till verklighet även denna gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s