Min blogg om allt och inget

Vill ha riktig sommar – NU!

Tålmodigt går vi här och väntar och väntar. Vi tittar längtande på värderleksrapporterna och blir glada så fort vi ser en sol i Jämtland men sen ser vi hur varmt (eller kallt) det ska bli och då blir allt ett enda stort ”jaha”. Vi är ganska härdade vi som bor här men även om vi varje dag säger till varandra att ”i dag är det skönt väder att promenera i” eller ”bra väder för att hålla på ute” så är det den där riktiga sommaren vi suktar efter. Vi vill ligga på vår brygga och ha det varmt och gott och höra kluckandet under oss. I bland ska någon åka förbi i båt och vinka till oss och Kenneth ska gå och hämta fika till mig där jag ligger utslagen. Värmen ska ta bort all min värk och för en liten stund ska jag bara må toppen.

Nu börjar jag misströsta. Här är det slut på sommaren i mitten av augusti. Blir det soligt och varmt är det inte samma sak. Det är en helt annan luft – höstluft –  och jag brukar tycka att det är en härlig tid med alla färger och lätt att andas, men om vi inte får några veckors riktig sommar innan dess vill jag inte ha höst och vinter i år. Lite hoppas jag fortfarande på slutet av juli. Det brukar kunna bli fint under Yran (Storsjöyran).

Så här vill jag att det ska vara och eftersom jag inte vill ställa upp på bild själv får ni titta på min stilige son.

.Bild

Nu är det slutgnällt för den här gången.

2 svar

  1. Jag förstår hur du känner! Samma här fast vi bor söderut. Det är knappt tempen orkar över 20 grader och varenda dag måste det komma regn! Jag vet ju att det inte hjälper ett dugg att klaga för väder är väder men lite väderångest får man!
    Jag håller alla tummar och tår för en fin avslutning på Juli och en riktig dundersensommar i augusti så ni får nöta på bryggan!

    18 juli, 2012 kl. 9:01 f m

    • Tack, nu blir det säkert fint om vi båda håller alla tummar:)

      18 juli, 2012 kl. 10:56 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s