Min blogg om allt och inget

Slut på konvalescens, nu börjar semestern.

Redan i går kände jag en stor skillnad i hur jag mår efter operationen. Efter att ha blivit helt utmattad bara av att halvligga i soffan här hos svärmor dagen innan, orkade jag med både att hålla mig uppe och vaken och dessutom några små korta, långsamma hundpromenader. Vi var bjudna på lunch hos min svägerska och svåger och jag ville gärna gå dit men hade en del farhågor om hur plågsamt det skulle bli. Det blev inte ett dugg jobbigt, bara kul att träffa dem igen och att få säga hej till deras barn och barnbarn som gjorde små blixtvisiter där.

I går kväll tyckte jag inte att jag behövde ta några fler värktabletter – så bra mådde jag. Jag sov gott hela natten (förutom några gånger när Kajsa, svärmors hund, sparkade lite på mig). När jag vaknade kändes det inte heller nödvändigt med piller för jag hade inte ondare än jag brukar ha lite överallt. Efter att ha varit uppe en stund tog jag i alla fall två panodil för jag sa till mig själv: sluta vara så himla duktig, varför ska du ha mer ont än du behöver? Jag höll med mig själv och petade i mig de små smärtlindrarna.

Jag har ännu inte berört det som får mig att må bäst, nämligen avsaknaden av min påse, min älskade och hatade Nefrodite. Det är så lätt att gå på toa. Inga slangar som man måste vara försiktig med eller äckliga förband som måste bytas ofta. Nu har jag visserligen några omläggningar efter titthålsoperationen men de är inte alls i vägen på samma sätt och de kommer bara att vara kvar i ca en vecka till. Sedan är det fritt fram för plaskande i böljorna.

I dag ger vi oss iväg med husvagnen så NU BÖRJAR SEMESTERN.

2 svar

  1. Jag är så glad att allt gick bra! Trevlig semester! Och kram 🙂

    24 juni, 2012 kl. 7:59 f m

  2. Magnus

    Jag är så glad för din skull! Tror jag förstår precis hur det där måste kännas ❤

    24 juni, 2012 kl. 12:46 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s