Min blogg om allt och inget

Bråttom

Helt plötsligt blev det så bråttom. Jag trodde att jag hade hela nästa vecka på mig att i lugn och ro förbereda vår husvagnssemester. Eftersom jag skulle vara ensam hela veckan har jag tänkt att det är bra att ha något att sysselsätta mig med då. Så kom beskedet som var väldigt efterlängtat. Nu blev det i stället bara några dagar att förbereda allt innan jag tar tåget ner till Göteborg för att få min operation gjord.

Jag har tömt garderoben här hemma och stuvat in så gott det går i husvagnen, strukit, packat torrvaror och toalettartiklar, klippt gräs och fixat allt annat som ska fixas i trädgården. Dessutom har jag trimmat Rex i omgångar när jag har lyckats få honom att stå still en stund. I morgon ska jag städa, vattna blommor (eller rättare sagt dränka blommor så att inte grannen behöver komma hit så ofta) och trimma Rex lite till. På kvällen ska jag lämna hundarna hos underbara Evelina och Olle som kan ta hand om dem till onsdag morgon. Då kommer Kenneth hem och hämtar både hundar och husvagn till jobbet i skogen och så löser sig det också.

Jag har tittat på kartor över Göteborg och skrivit ut detaljerad promenadbeskrivning till sjukhuset från stationen. Jag har även full koll på varifrån och vilka tider det går bussar om jag tappar lusten att gå. Det är inte så långt, ca 2,3 km, så det borde jag orka. Kanske åker jag buss tillbaka till stationen när jag är nyopererad. Vi får se hur jag mår. Jag kanske är så fullproppad med smärtstillande att jag mår bättre än någonsin. Som ni förstår så gillar jag att vara förberedd, det blir så mycket enklare då.

Jag ser väldigt mycket fram mot att få detta gjort och sedan är det sommar för då kommer Kenneth farande med husvagn och hämtar upp mig. Semester utan påse – ni kan inte fatta hur underbart det ska bli.

 

4 svar

 1. Magnus

  Haha ja verkligen typiskt dig att planera sådär in i minsta detalj ❤ Hur lång tid ska du spendera på sjukhuset? Ska du åka hela vägen tillbaka till Östersund för att bli upplockad?

  17 juni, 2012 kl. 12:00 e m

  • Jag ska opereras på tisdag. På torsdag åker jag till farmor och väntar där tills pappa kommer någon gång på midsommaraftonskvällen. Vi tyckte det var onödigt att jag skulle åka hem bara för att sätta mig i bilen söderut igen.

   17 juni, 2012 kl. 2:16 e m

   • Magnus

    Just ja, så var det. Ska pappa fira sin födelsedag helt ensam 😦

    17 juni, 2012 kl. 2:24 e m

   • Han skulle i alla fall inte vara hemma på sin födelsedag. Nu får han ju träffa vovvarna och fira med dem. Jag firar honom när vi träffas i midsommar:)

    17 juni, 2012 kl. 6:18 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s