Min blogg om allt och inget

Mycket att glädjas åt

Nu svävar jag omkring på små rosa moln och tycker att livet leker. Till stor del beror det på det telefonsamtal jag fick från kirurgkliniken i går. Sköterskan, som ringde, beklagade först att det var svårt att få till en operationstid i Malmö. Då stålsatte jag mig inför ett besked om lång väntan. I nästa andetag sa hon att om inte patienten kan tas emot på ett ställe får man flytta på operatören och min läkare kommer istället till Göteborg och där kan jag få en tid i mitten på juni. Det är svårt att fatta att nu kanske det bara dröjer ca 3-4 veckor innan jag blir av med Nefrodite.

Nu väntar jag bara på ett besked om exakt vilket datum som gäller och hur länge jag måste vara på sjukhuset. Förhoppningsvis kan jag komma därifrån samma dag eller kanske efter ett dygn. Har vi tur blir det av när vi är på husvagnssemester för då kan Kenneth campa med hundarna medan jag repareras och sedan kan vi åka vidare. Jag hoppas i alla fall att det kommer att gå så lätt, egentligen vet jag inte alls hur jag kommer att må efteråt eller hur lång tid jag måste vara kvar. Det får jag nog veta i sinom tid.

Snart blir jag stor också. Det sker på fredag och i helgen ska det firas. Jag ska ha så himla kul och det vill jag att alla andra ska ha också. Från olika håll dyker det upp gratulationer och erbjudanden p g a min ”stora” dag. Det senaste är en gratistårta och en tårtspade från Ica, väldigt flott:D. Nu för tiden har alla kommersiella krafter verkligen koll på folk.

 

4 svar

 1. Junie

  Jag är så glad för din skull, och hoppas att det nu blir ett bra datum för operationen ❤

  29 maj, 2012 kl. 2:11 e m

  • Ja, ett datum som passar så att du och pappa kan passa på att gå på Liseberg:). Kanske någon mer också vill gå med pappa i så fall.

   29 maj, 2012 kl. 2:16 e m

   • Jag är inte främmande för att gå på Liseberg, så mycket kan jag säga!
    Jag ser fram emot helgen jättemycket!

    29 maj, 2012 kl. 2:31 e m

   • Jag med. Ska bli så kul att träffa er alla<3

    29 maj, 2012 kl. 7:31 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s