Min blogg om allt och inget

Flyttlusten är bortblåst

Den här våren har varit hemsk vädermässigt. Vi flyttade hit till Jämtland för 17 år sedan och har aldrig varit med om en lika tråkig april-maj. Det har fått oss att längta till varmare trakter och det har blivit en del husletande på nätet. Många gånger har vi varit väldigt sugna på att titta på något mysigt hus men till sist har vi alltid sansat oss och sagt att om det finns kvar när vi åker på semester i sommar så svänger vi förbi och tittar då.

Helt plötsligt försvann flyttlusten. Det behövdes bara några dagar med sol och värme för att få mig att inse varför jag vill bo i Jämtland. Det roliga är att samtidigt som vi fick sommar här så börjar kommentarer, om att nu är det FÖR varmt och jobbigt, höras och synas från folk som bor längre söderut. Det får mig att känna mig väldigt nöjd med den sommar vi har här. Den blir sällan för varm eller långrandig och luften är nästan aldrig lika tung och fuktig på det där sättet som gör att man knappt orkar andas.

I går, på morgonpromenaden, kände jag mig så där äckligt lycklig och nöjd med tillvaron. Med min alltid tillgängliga telefon förevigade jag en del pärlor från omgivningarna och här får ni dem. Slänger även med en väldigt romantisk bild från Stocke Titt på Frösön.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ett svar

  1. Det var supervarmt här igår, men bara FÖR varmt när man rörde på sig 😉

    26 maj, 2012 kl. 2:33 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s