Min blogg om allt och inget

Trivs!


Åh, vad jag trivs med livet just nu. Husvagn, nya platser, lugn och ro och att vara tillsammans med min man (och hundarna). Det här är livet när det är som bäst. Jag har inte så väldigt stora krav för att trivas, bara att få känna att man styr över sitt liv och får njuta av det.

På morgonen i går vaknade vi till ett lätt regn vid Näverede kraftverk en bit utanför Stugun. Det störde inte så mycket och det upphörde ganska snart. Morgonpromenaden gick vi vid älven och efter kaffet åkte vi vidare.

Bild

Bild

Vi gjorde några små stopp längs vägen, bl a någonstans mellan Härnösand och Sundsvall där det finns ett laxmuseum. Där gick vi inte in. I stället vandrade vi utmed Indalsälven och tittade på alla som stod längs kanten och fiskade. Till slut letade vi oss ut till Tynderö och ännu lite längre ut, till ett naturreservat (Skeppshamn) och vad tror ni vi gjorde där? Jo, naturligtvis vandrade vi omkring där med hundarna och kände att hit vill vi komma och bo på campingen lite senare i sommar. Här fanns allt som vi vill ha på semestern: vatten, klippor, många vandringsvägar och vacker natur.

På natten stod vi en liten bit utanför naturreservatet men tillräckligt nära för att kunna njuta av ännu fler vackra vyer över hav och klippor på vår morgonrunda. Just nu står vi på parkeringen utanför Birsta och Ikea i Sundsvall. Här ska vi se om vi hittar några kul saker. Vi ska inte slösa bort så många timmar på att trängas med människor men det kan vara kul en liten stund. Skönt att ha husvagnen att sitta i medan vi väntar på att de ska öppna.

2 svar

  1. Magnus

    Jag är fruktansvärt avundsjuk. Blogga mer från husvagnen!

    29 april, 2012 kl. 11:19 f m

    • Vi skulle jättegärna ha med dig när vi åker, det vet du. Det går inte att blogga så mycket mer på så kort tur:)

      29 april, 2012 kl. 12:45 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s