Min blogg om allt och inget

Stark men ändå så svag

Jag tränar ganska mycket styrketräning eftersom jag har en del värkproblem och träningen är  hittills det enda som har hjälpt mig.  Det är inte svårt att vara duktig och genomföra mina träningsprogram (jag alternerar mellan två olika) när jag känner att det är träningen som får mig att orka så pass mycket som jag gör. OK,  jag tar hjälp av framförallt en TNS ibland också men det är ändå min träning som ger mig min styrka.

Jag är stark, t o m riktigt stark i armar och ben om man tänker på hur gammal jag är (jättegammal) och därför är det så frustrerande att jag samtidigt är så svag och inte orkar med det jag vill. Den här tiden är det så mycket jag vill kunna göra utomhus men ofta blir jag sittandes här och tittar på när min man gör allt som jag borde och vill hjälpa till med. Inte har det blivit lättare sedan njurarna började ge sig till känna heller. Så fort jag lyfter något eller torkar av något eller bara gör något överhududtaget så känns det direkt i njurarna. T o m min träning, som jag faktiskt är beroende av för att må bra, har blivit svårare att genomföra. Jag kämpar på med den men det är inte lika roligt som förut.

Tro inte att jag sitter här och tycker synd om mig, för det gör jag inte och jag vill inte att någon annan ska göra det heller. Jag är bara så förbannad och irriterad på att, som jag sa, min styrka inte spelar ett dugg roll för vad jag orkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s