Min blogg om allt och inget

Morgonfunderingar

Vaknade för en stund sedan och kände att nu är min ”lite-mindre-ont-i-ländryggen-period” över. Det är så typiskt att jag ska få svårt att sitta igen eftersom vi ska se på musikal i kväll. Jag har så länge sett fram mot att se Sara och alla andra Vittras avgångsesteter i deras stora slutproduktion Little shop of horrors. Nu är jag rädd att jag mest ska sitta och vrida och vända på mig för att flytta smärtan och att jag inte ska kunna njuta av föreställningen lika mycket som jag förväntat mig. Jaja, det är ju inte så mycket att göra åt det, bara att acceptera och försöka blunda med känseln.

Som uppvägning av det negativa är Junie här och förgyller vår tillvaro några dagar. Visserligen alldeles för kort tid men man får vara tacksam för det lilla och vi försöker njuta så mycket som möjligt av att få ha henne nära. Vi var rädda att hon skulle tycka att det är fruktansvärt mycket vinter och kallt här men hon hade nog förväntat sig något mycket värre för hon överraskade oss med att tycka att det ju faktiskt är vår här. Vi pekade ut både blåsippor och tussilago för henne och det hade hon ännu inte sett i sitt älskade Örebro.

Nu hör jag hur min man börjar vakna så nu är det snart dags för morgonpromenad och kanske, kanske mår ryggen lite bättre efter den. Jag får väl ta mig igenom mitt träningsprogram sedan så kanske det blir ännu bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s