Min blogg om allt och inget

Babbel

Plötsligt sken det bara upp, allt det gråa försvann och allt blev ljust och vackert. Det var vad som hände i den riktiga världen precis nyss men det kunde också vara en metafor för mitt eget huvud. Tillbaks till det positiva och lyckliga livet och det känns så himla bra. Nu har jag bara kvar en del tankar som liksom har etsat sig fast och jag tror tyvärr att jag har ändrat inställning till en del viktiga saker. Det är precis som om jag fått en ny insikt och förståelse för hur en del människor ser på livet och döden. Jag tänker inte argumentera för mitt nya synsätt här och fortsättningsvis kommer jag nog att försöka förneka det även för mig själv för jag vill vara som förut och tänka som då. Nu hoppas jag verkligen att det bara var en kort påhälsning i de deprimerades värld för jag önskar att ingen behövde vara där någonsin.

Jag sitter och tittar ut på solskenet men orkar inte riktigt ta mig i kragen och gå ut. Sviterna av en förkylning med feber har gett mig huvudvärk och matthet och då blir jag lite lat. I morse gick jag en liten kort runda med hundarna och då såg jag massor av blodriskor och jag känner hur det rycker i mig av längtan att gå och plocka dem så kanske jag försöker vinna över min egen slöhet lite senare.

I går, när jag var som mest förkyld, var jag på sjukhuset för att göra en ultraljudsundersökning av höger njure. Vid ett av alla mina röntgenbesök hade de sett något där och nu fick jag veta att jag har ”en benägenhet att bilda vätskefyllda blåsor” lite varstans i kroppen. Inget farligt men en var ganska stor och kan därför påverka njurfunktionen så vidare undersökningar och magnetröntgen följer på denna. Min reflektion är främst att oj, vad mycket konstigt det finns som man aldrig hört talas om. De här blåsorna kan tydligen blöda också men det är ändå ingen fara. Jag undrar hur mycket konstigheter varje människa går omkring och bär på utan att veta om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s