Min blogg om allt och inget

Minisemester

Sitter här i husvagnen någonstans utanför Vilhelmina coh lyssnar på regnet som smattrar mot taket. Vart jag än ser ut så finns det vatten för vi står på en smal landremsa mitt i en sjö. Vi körde ut hit i går kväll för att det såg så fint ut och att det var för smalt för att vända hindrade inte oss. Det är ju bara att koppla bort bilen och snurra runt vagnen för hand. Kvällen i går var helt otroligt underbar med sol, värme, vakande fiskar och inga mygg.

På ön bortanför oss går det kossor så jag är glad att det finns en liten dammanordning mellan oss och dem. Kasper trivs för han får gå lös här och när vi lämnade bakluckan öppen låg han där och sov tills det var dags för kvällspromenad. Vi hade väl inte riktigt räknat med att kunna sitta ute och äta men konstaterade att det var ju tur att stolar och bord togs med i alla fall.

Rex han njuter av att få vara med och att kunna ligga ute och ha det skönt. I bland flyger det förbi ett gäng med gäss och då vill han gärna springa och leka lite med dem men eftersom han måste sitta fast kommer han inte så långt.

 

I dag ska vi dra oss mot Stekenjokk och försöka hitta någon fin vandringsled. Vi har hört att det ska finnas riktiga kantareller där så om vi har tur kanske det blir svamprensning lite senare.

4 svar

 1. Ni har det så himla mysigt ni ❤ ni ska få pengar förresten, så fort csn kommer! (känns det bekant från förra hösten? hehe, närå, det är alltid så i början av terminerna, man får pengarna typ en vecka efter kursstart, och vi började igår..)

  2 september, 2011 kl. 2:36 e m

  • Du skulle ha varit med för det hade du gillat. Tack, tack:)

   2 september, 2011 kl. 7:02 e m

 2. Åh vad fint och mysigt det låter! Tycker att bilden på Rex är så himla fin.

  2 september, 2011 kl. 4:26 e m

  • Vi har det så otroligt skönt och mysigt. Jag är så glad att pappa fick med mig på den här turen. Rex är vacker!

   2 september, 2011 kl. 7:01 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s