Min blogg om allt och inget

Livet är skönt

(Jag publicerade detta inlägg i förrgår, tog bort det för att inte oroa någon och inser nu att det är så otroligt vanligt med klimakterienedstämdhet så det finns ingen anledning att inte publicera det.)

Egentligen tycker jag att livet är skönt och egentligen är jag både lycklig och tillfreds med min tillvaro trots diverse brister. Jag vet att jag egentligen älskar mitt liv och jag intalar mig själv om och om igen att livet är skönt och att jag faktiskt är lyckligare än de flesta. På något konstigt sätt har all denna lycka och glädje bäddats in i bomull i min hjärna och jag är ganska övertygad om att jag genomgår någon slags klimakteriekris. Jag, som alltid är den starka med sunda tankar och argument när någon mår dåligt, har nu börjat få tankar i huvudet som känns väldigt främmande och jag vet att de egentligen inte är mina tankar.

Nu behöver ingen i min närhet bli orolig för blir min lilla kris inte värre än så här så är det inga större problem. Det är snarare så att om det bara gällde mig skulle det t o m vara ganska skönt att inte känna så starkt för något eller bekymra sig för en del annat. Som jag upplever det är det bara tokigt att mina argument för att hjälpa andra har försvunnit och i stället har en slags förståelse infunnit sig. Denna förståelse kan förstås också vara bra att ha känt om den inte blir så långvarig men jag hoppas att mina gamla tankar och åsikter, som faktiskt uttrycker det som är jag egentligen, ska komma tillbaka till mig väldigt snart så att jag vid behov kan stötta med starka argument igen.

Jag vill att min familj ska veta att mina känslor för er inte på något sätt har bäddats in i bomull utan kanske i stället blivit ännu starkare och det är ju faktiskt det viktigaste.

2 svar

  1. Junie

    det går över ❤

    15 augusti, 2011 kl. 9:10 f m

    • Ja, det tror jag också – om 5 år eller så.

      15 augusti, 2011 kl. 10:36 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s