Min blogg om allt och inget

Bortglömd men alltid här när den behövs

Jag börjar känna att min blogg är en gammal trogen vän som alltid är här för mig när jag vill och som kräver väldigt lite i gengäld. Det gör inget om jag glömmer bort den eller ignorerar den under en längre period. Känner jag för att umgås med den en stund så är det bara att söka upp den och då kommer den glatt fram och välkomnar mig tillbaka. Det är väl så det ska vara med en blogg och det är ju ganska skönt med en vän som man kan behandla så egoistiskt och bara bry sig om när man själv har behov av det.

Det har varit en väldigt händelserik sommar och det är väl en del av förklaringen till min bristande lust att skriva. Flera husvagnasemestrar och besök av en massa roliga och mysiga människor har förgyllt mina senaste månader och ännu är det inte slut. Fler besök väntar, en liten båttripp till Åland och några fester går av stapeln de närmaste veckorna. Den riktiga sommarvärmen är nog slut för i år men som tur är ser jag fram mot kommande årstider och allt som ska hända då.

Den här helgen är jag alldeles ensam med hundarna och vi ska mysa,  gå långa promenader, gosa och leka tillsammans. Kanske blir det lite pälsklippning också om jag orkar. Sedan är jag redo för nya upplevelser igen.

2 svar

  1. Bra att du har hundarna som tar hand om dig 🙂

    13 augusti, 2011 kl. 3:41 e m

    • Och det gör de så bra:)

      13 augusti, 2011 kl. 7:22 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s