Min blogg om allt och inget

Kan inte få nog av dans

Att bugga är det roligaste som finns och jag är så glad att jag i vintras äntligen lyckades övertala min käre make att gå en buggkurs. Nu är vi båda två lika tokiga i att dansa men nu ska det helst vara så snabba låtar som möjligt och inga tryckare som vi gillade bäst förut. Jag märker hur jag går omkring och nynnar på dansbandsmusik och tänker bugg rätt som det är. Inte likt mig som har fnyst lite föraktfullt åt sådan musik förut. Nu har vi hunnit med dans både på Öland och i Borensberg och blir bara mer bitna av dansfebern.

Att  ha semester är konstigt nog ganska stressigt fast man inte gör så mycket. Jag hade nog tänkt blogga lite mer om hur vi åker och vad vi gör men har aldrig tillräckligt med tid för att hinna med att både skriva och lägga upp lite bilder. Det tar liksom lite tid med vår inte allt för snabba uppkoppling. Här kommer i alla fall en liten sammanfattning om vad vi gjort sedan jag skrev senast.

 

Vi fricampade i närheten av raukarna i Byerum. Lagom varmt både i luft och vatten och t o m jag badade i havet.

 

 

 

Dimman började välla in över stranden och vi tog oss norrut till Neptuni åkrar för att vandra lite och ha det lite skönt.

 

Så småningom tog vi oss till Tokenäs camping i Byxelkrok. Jättefint om det är bra väder men vi hade mest dimmigt och duggregn den här gången.

Långe Erik på Ölands norra udde.

 

Träffade min lillasyster och hennes dansvänner på Lundegårds camping där dansveckan pågick för fullt.

 

Ett av banden som spelade denna kväll. Svetten rann och luften var nästan obefintlig så det var tur att man även kunde dansa utomhus. Kul var det i alla fall. Det andra bandet var Casanovas.

Vi tog oss vidare till folkets park i Borensberg där vi dansade till Sannex hela kvällen. Ju mer man dansar desto roligare är det men det måste vara lite tråkigt om man inte har lärt sig att bugga för nästan alla är jätteduktiga och det är två foxtrot och två bugg som gäller. Kenneth och jag dansar på så gott vi kan och vi känner oss ganska duktiga men skulle vi verkligen jämföra oss med de andra paren kanske vi skulle gå och ställa oss i skamvrån. Det spelar ingen roll för vi har roligt och jag tror nog att vi utvecklas ju mer vi dansar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s