Min blogg om allt och inget

Var är sommaren?

Av någon underlig anledning har jag varit helt säker på att när vi tar en tripp med husvagn söderut i landet så ska det vara soligt och varmt och vi ska inte behöva använda jacka och strumpor. Nu sitter jag här och lyssnar på regnet mot taket och ute är det 8 grader. Det känns precis som hemma men man åker ju inte bort för att ha det som hemma. Jag tror att vi kanske har varit lite bortskämda med bra väder de senaste turerna med husvagn och då förknippar vi dessa resor med sommar och sol. Nåja, lite regn kanske kan vara mysigt så länge det inte fortsätter dag ut och dag in.

Fy,vad gnälligt det här blev. Vi är ju på väg till vår Junie i Örebro och där är det alltid sommar och även om det inte skulle vara det sprider hon sån värme omkring sig så att det känns så i alla fall. Några dagar i Örebro blir det och sedan tar vi med oss dottern och åker till Göteborg för bl a ett besök på Liseberg. Vi kanske stannar där några dagar och njuter av den göteborgska atmosfären och sedan drar vi oss så sakteliga hemåt igen för att hinna till Saras avslutningskonsert den 8:e.

 

3 svar

 1. Junie

  söt ❤ Imorrn blir det sol!

  29 maj, 2011 kl. 9:13 e m

 2. Konserten är halv åtta, inte klockan sju. Det är ändrat. Bara så ni vet. De skulle ha något slags yogapass i Badhusparken halv sju till halv åtta…

  31 maj, 2011 kl. 12:30 e m

  • Ok, vi kommer då.

   31 maj, 2011 kl. 7:00 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s