Min blogg om allt och inget

Rolig förfrågan

Det hände en rolig sak i dag. En man från Medborgarskolan ringde och sa att han hade hört att jag kanske skulle kunna vara intresserad av att vara ledare för en kvällskurs i italienska. Jag frågade skrattande vem som hade sagt det och tydligen har en vän till min italienska vän föreslagit mig. Jag har aldrig träffat denna person och har ingen aning om varför han föreslog mig. Förmodligen har han sett att jag kommenterat vår gemensamma vän på italienska på facebook och därifrån fått uppfattningen att jag är tillräckligt kunnig för att kunna vara kursledare.

Mina kunskaper kanske skulle räcka till att hjälpa nybörjare med en del men jag skulle aldrig kunna ta betalt för det och villkoret skulle i så fall vara att kursdeltagarna enbart behövde betala för kursmaterial och inget annat. Jag tackade i alla fall för nöjet att bli tillfrågad och avböjde bestämt med motiveringen att jag absolut inte är tillräckligt duktig på språket.

 

4 svar

 1. haha vad roligt! tänk vilken utmaning det hade varit att tacka ja! en liten del av dig ville nog det 😉

  17 januari, 2011 kl. 7:48 e m

  • Ja, kanske det men om jag tänker efter hur jag hade velat ha det som nybörjare så skulle jag ha blivit väldigt missnöjd med en sådan lärare.

   17 januari, 2011 kl. 9:03 e m

 2. Vad roligt att du blev tillfrågad! Även om du nu tackade nej så borde du känna dig lite stolt 🙂

  19 januari, 2011 kl. 1:38 e m

  • Ja, roligt var det men jag vet inte om jag ska känna mig stolt när varken han som föreslog mig eller killen från medborgarskolan träffat mig och vet något om mina italienskakunskaper. Det var nog mest en desperat chansning.

   19 januari, 2011 kl. 5:28 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s