Min blogg om allt och inget

Årets sista inlägg

Jag sitter här och funderar över året som gått. Det sänds så många olika årskrönikor på TV om allt möjligt så jag började försöka sammanfatta mitt eget år. Inte helt lätt. När jag tänker tillbaka har jag massor av positiva minnen och de ploppar upp i tankarna hur lätt som helst medan de lite mindre positiva sakerna gärna vill gömma sig i något av hjärnans alla skrymslen. Jag tror att det är lika bra att sluta fundera innan det blir tvärtom. Kanske är det någon försvarsmekanism hos mig som gör att jag fungerar så. Är det så att jag för att skydda mig själv förtränger tråkiga händelser för att jag inte orkar hantera dem? Jag tror faktiskt inte det. I stället är det nog så att jag bearbetar sådant på en gång och sedan är jag färdig med dem. Det är ju mycket roligare att gotta sig i fina minnen och dessutom är det ju mycket lättare också eftersom man oftast sparar sådana stunder i form av foton.

Jag har bestämt mig för att även mitt nästa år ska bli ett väldigt bra år. Slut på all feströkning och rätt slags träning för att må så bra jag kan. Jag tänker inte avlägga några nyårslöften utan bara genomföra sådant som jag känner att jag vill.

Jag önskar alla ett riktigt gott nytt år och en härlig början (och naturligtvis också fortsättning) på det nya året.

 

3 svar

 1. Gott nytt år 🙂
  Och bloggen blev ju fin 🙂

  30 december, 2010 kl. 12:20 e m

 2. Junie

  Gott nytt år! Och så måste jag såklart tillägga att det är inte bara du som mest kommer ihåg positiva saker, det är väldigt mänskligt. De flesta funkar så. Pusspuss

  31 december, 2010 kl. 2:44 e m

  • Det är väl tur att det är så. Puss tillbaka.

   1 januari, 2011 kl. 11:06 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s