Min blogg om allt och inget

Surströmming och tiramisu

Vilken underbar blandning. Först surströmming som är väldigt salt och dessutom så gott så att jag åt tills magen knappt fick plats i byxorna längre. Efter det söt och sliskig tiramisu som på något sätt lyckades slinka ner i ganska stor mängd också. Nu sitter jag här och rapar surströmming (för den oinvigda kan jag berätta att det gör man ganska länge efter att ha ätit surströmming) samtidigt som jag känner att sötsaksbehovet är tillfredsställt för resten av veckan. Jag rekommenderar inte denna blandning till någon. Var för sig är dessa rätter otroligt goda men tillsammans blir det bara för mycket.

7 svar

 1. Junie

  Jag tycker minsann inte att du höll en riktigt konsekvent inställning till ämnet hela inlägget igenom. Jämför bara din första mening med den sista. Kära mor kära mor *skakar på huvudet*

  14 september, 2010 kl. 8:42 e m

  • Hahaha, lilla älskade unge. Vad kul det är när barnen växer upp och läxar upp sina föräldrar. Det är inte lätt att få fram ironi i en text men jag hoppades att alla skulle förstå att den första meningen var ironisk.

   15 september, 2010 kl. 6:34 f m

 2. Nja, han är en liten dvärghamster, men väldigt söt och go ändå 🙂

  16 september, 2010 kl. 6:09 e m

 3. Maj

  Jaha vad spännande – jag tycker också att det är riktigt intressant med drömtydning och övernaturliga saker. Skulle vara spännande att få träffa en sådan någon gång. Jag har OFTA drömt att jag är jagad och blivit mördad. Mycket har faktiskt bättrat sig detta år. Saker och ting har blivit lättare. Jag mår bättre och har förändras en hel del.

  Jag tror att jag har blivit mer befriad ifrån mig själv, och börjat insett vem jag är och så vidare. Men jag vet inte riktigt. Vad fick du fram genom din drömtydning?

  18 september, 2010 kl. 2:16 f m

  • Jag brukar sova gott och minns nästan aldrig vad jag drömt så tyvärr kunde hon inte tyda någon av mina drömmar. Däremot var det flera andra i gruppen som fick riktiga AHA-upplevelser och de förstod direkt vad hon menade när hon sa vad deras drömmar kunde betyda.

   18 september, 2010 kl. 4:48 f m

 4. Maj

  Hej! =) Har ni det bra? 😛

  Nej Rex gnall ingenting efter ni hade åkt! och Kasper lade sig direkt, precis som ni hade väntat er. Det går fortfarande bra, har gått ut med dom i två omgångar, en ungefär 2 timmar och nu den ena 1 timme. Ska ut senare ikväll också. 🙂 efter jag har tränat lite.

  När jag ser en ”tjock” kvinna med valkarna hängande, så tänker jag inte så som man kan få för sig. Jag tycker det är modigt och bra att man vill göra någonting ÅT sin kropp. Och tänk dig sen vad alla kommer tycka vad duktig man har varit när man faktiskt har gått ner i vikt. Jag har sett många sådana exempel. 🙂 Men lyckligtvis har jag aldrig behövt känna så, .. eller såklart jag har skämt som tusan för att visa mig själv, men jag har alltid tyckt att åtsittande träningskläder är bra. Men, man kan ju alltid köpa short och ett litet lösare linne. Finns för alla smaker! =) 😀

  21 september, 2010 kl. 3:56 e m

  • Vi har det väldigt bra. Inte så mycket folk så vi slipper trängas och allt är mysigt och välordnat.
   Bra att det går bra med hundarna men det trodde jag nog att det skulle. Undrar bara hur du klarar att ta ut alla tre samtidigt.
   Vad gäller kläder och träning är vi nog överens i att det bästa är att man har det man själv trivs i.
   Pussa vovvarna från oss.

   22 september, 2010 kl. 2:01 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s