Min blogg om allt och inget

Bästa dagen på länge

Gårdagen var helt perfekt. Jag är en person som verkligen njuter av att komma ut i naturen och vandra i vackra omgivningar tillsammans med min man och våra hundar. Vädret får gärna vara fint och efter någon timme vill jag gärna ha en liten matrast också. Allt det där fick jag i går. Visserligen låg dimmolnen kvar ett tag men så småningom sprack det upp och vi fick förmodligen uppleva den sista sommardagen för i år. Ni ska få se några bilder så kanske ni kan få en liten aning om hur det var.

Vi åkte till Andersön, ett naturreservat utanför Östersund med många stigar att vandra på och närhet till Storsjön överallt.

Vi följde strandkanten för det mesta men ibland vek stigen av in i skogen. Bra stigar och torrt och lättgånget överallt.

Vi var tvugna att ta en liten paus när vi hittade hallonbuskar. Hundarna gick direkt in i snåren och började äta och vi stoppade också i oss så gott vi kunde.

Vi hittade en fin klippa att sitta och äta matsäck på och äggmackor är aldrig så goda som när man är ute i naturen. Varm choklad till det och lyckan är gjord. Synd bara att solen inte brutit igenom dimmolnen när vi stannade.

Helt plötsligt försvann all dimma och resten av vandringen fick vi solsken.

Tillbaka på samma strand där vi började. Vår lilla runda tog ca 2 timmar och vi mötte inte en enda person men sista hundra meterna började folk dyka upp.

När vi kom till Östersund blev vi sugna på mjukglass och stannade vid badhusparken. Där hade de stängt serveringen för i sommar så vi fick leta vidare.

Vid stortorget hittade vi det vi sökte och där satt vi en stund och njöt i solen. Rex spanar in duvorna som han gärna vill leka med.

Väl hemma igen tillbringade vi resten av eftermiddagen på bryggan.

Det här var min bästa dag. Mer behövs inte för att jag ska känna att jag är lyckligt lottad som har allt detta och mycket mer.

2 svar

 1. Junie

  Underbart, allt lät jättemysigt ❤

  8 september, 2010 kl. 10:00 f m

 2. Maj

  Hej 🙂
  Nejdå det är ingen fara att du läser.
  Men jag håller på att byta blogg, mer till en träningsblogg, =)

  Kul att du även skriver lite grann!
  Jag tror också att det kommer gå bra, ska bli spännande!

  Ha det bra!!

  10 september, 2010 kl. 1:06 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s