Min blogg om allt och inget

Hallå världen! här är jag.

Jag har funderat på att avsluta bloggen eftersom jag är så tråkig och inte tar mig tid att skriva någon gång. Nåja, det är inte bara tiden som tryter. Fantasin har också varit vilande den senaste tiden. Hur som helst beslöt jag mig för att även om det inte blir så mycket skrivet så är det ganska kul att spara bloggen för att kunna gå tillbaka och minnas. Nu kom det dessutom ett tillfälle att sitta här och försöka få ihop ett inlägg eftersom min stackars man kom hem efter att ha varit borta i en vecka och i stort sett jobbat dygnet runt. Jag fick faktiskt en kram innan han stapplade in i duschen och sedan vidare till sängen för att sova några timmar. Som den snälla person jag kan vara ibland stängde jag in mig i köket och försöker vara så tyst som möjligt. Att blogga låter inte så mycket så därför sitter jag nu här.

Frågan är bara vilket ämne jag ska ägna det här inlägget åt. Politik är ju aktuellt men om jag berättar om mina tankar där kanske jag retar upp någon eller hamnar i en diskussion om något och det är inte meningen med den här bloggen. Sådant kan jag ägna mig åt när jag har ögonkontakt med den jag ska diskutera med. Att berätta om vad jag gjort i sommar är inte så intressant eftersom de flesta som läser min blogg redan vet allt och skulle någon ny titta in struntar den personen nog i mina sommarminnen. Återstår alltså att skriva om någon fundering eller någon händelse i världen. Där finns det mycket att välja bland men inget som jag känner mig så inspirerad av att jag vill fylla inlägget med det. Elände får nog de flesta tillräckligt av ändå.

Nu blev det ju faktiskt några rader utan att jag skrev om egentligen någonting. Jag får återkomma när jag tycker att jag har något att säga eller bara vill skriva av mig lite. Tack till de som orkade läsa igenom det här.

5 svar

 1. Som du säger så är det ju onödigt att ta bort bloggen. Dels för att du kanske vill komma tillbaka och läsa nån gång, och dels för att du kanske vill komma tillbaka och skriva nån gång.

  Det är ju inte direkt som om din blogg tar någon annan, mer genialisk eller intressant, bloggs plats 🙂

  20 augusti, 2010 kl. 3:14 e m

  • Menar du att min blogg inte är väldigt genialisk och intressant?:-)

   20 augusti, 2010 kl. 8:10 e m

   • Junie

    Jag tycker att din blogg är mycket genialisk och intressant 😉

    21 augusti, 2010 kl. 9:29 f m

 2. Junie

  Mamma du stavade elände fel! :O

  Och stackars lilla pappsen, krama honom från mig.

  20 augusti, 2010 kl. 3:34 e m

  • Ja du så det kan bli. Ska genast ändra på det. Sedan ska jag gå och krama honom.

   20 augusti, 2010 kl. 8:09 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s