Min blogg om allt och inget

Oinspirerad men skriver ändå.

Jag känner att jag måste titta till min blogg lite efter en lång tids stiltje. Jag har varken haft ork, tid eller lust på ett tag att skriva och då är det nog lika bra att låta bli. Jag har haft ganska fullt upp med huset fullt av barn, deras  respektive och en och annan syster på besök. Jätteroligt hela tiden och speciellt kul är det att alla i familjen kan samlas samtidigt. Det är inte så ofta det händer nu för tiden.

Ungdomarna har roat sig på diverse sätt med kompisar och yranbesök men det allra häftigaste var i alla fall att få vara med när Junie äntligen fick göra sitt fallskärmshopp. Hela hon sken av lycka både före hoppet och efter och det lär nog bli fler hopp för henne så småningom.

Själv är jag ganska nöjd med att ha lyckats hitta en tjej som gärna ställer upp som hundvakt åt våra två sötnosar när vi vill åka iväg utan dem någon gång. Kenneth har redan börjat titta efter någon resa till varmare breddgrader lite senare i höst. Vi planerar att ta med vår yngsta dotter och ha lite mystid med henne. Hon vill väldigt gärna följa med men jag tror det blir svårt att vara borta från pojkvännen en hel vecka. Vi får väl försöka distrahera henne med lite annat roligt.

Lite senare i dag får vi fler gäster (tur att vi har så gott om extrasängar). Min svärmor och svägerska kommer hit några dagar och jag hoppas att vi kan få lite sommarväder så att vi kan vara ute mycket. Gärna lite badtemperatur också för det har varit dåligt med det hittills i år. Egentligen spelar det inte så stor roll för vi brukar ha trevligt tillsammans i alla fall men det skulle ju vara en liten bonus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s